Nimimerkki Maija P:n ajatuksia
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Nimimerkki Maija P:n ajatuksia

Tänään tuli Kotimaa-lehti ja huomasin, että Maija P täyttää 70 vuotta! Onnea ja kiitos niistä upeista piirroksista ja ajatuksista, joita saan katsoa ja lukea joka viikko. Kuinka pienellä ja  taitavalla viivan käytöllä voi sanoa paljon ja kuinka voimaannuttavia lukuhetkiä voi kokea.

On ihan pakko leikata näitä talteen, jos vaikka joskus tarvitsisi, niin kuin nyt. Tässä muutamia Maija P:n ajatuksia.

Mummot eivät ole huolissaan, he kuuluvat isoäitien ikiaikaiseen kansainväliseen esirukousketjuun. Rukousta läheisten ja kauempana olevien puolesta tarvitaan joka päivä.

Nyt erityisesti rukoukset menevät Ukrainaan, jotta valtioiden päämiesten ja naisten päätökset olisivat viisaita. Lisäksi kehitysmaiden lapsille ja oman maan lapsiperheille.

Meille annetaan, että meillä olisi antaa. Tämän ajatuksen kuvana oli omenapuu, jossa oli omenoita puussa ja maassa, korit täynnä. Joka syksy saan kokea tätä omenoiden paljoutta omenasadosta, joka sai alkunsa 50-luvulla isäni istuttamista omenapuista. Aina vain riittää omenoita yli oman tarpeen. Voin ilahduttaa ystäviäni tuoreilla, kuivatuilla ja hillotuilla omenoilla. Ja asumme edelleen maassa, jossa on hyvä asua. Suomi on yksi maailman turvallisimmista maista edelleen.  Paljon on hyvää, tehdään yhdessä siitä vielä parempaa. Autetaan apua tarvitsevia lähellä ja kaukana. Meillä on mistä antaa.

Jos ei itse ehdi, voi lähettää enkeleitä. Ei aina ehdi mutta rukousajatukset voi lähettää monelle, joka odottaa ystävää, tukijaa ja kuuntelijaa.

Runsaskin juhlapöytä on vajaa ilman hengen evästä. Hengen evästä on saatavana Tuusulassa runsaasti. Seurakunta on lähellä arjessa, päiväkodeissa, kouluissa, kerhoissa, hoitolaitoksissa, Hyvän Tuulen Tuvilla kaikissa kolmessa kuntakeskuksessa. Ja meillä on messu joka pyhä kolmessa kirkossa ja viikollakin.

Uudet luottamushenkilöt on valittu monenlaisiin tehtäviin seurakuntalaisten edustajiksi. Maija P:n tämän viikon ajatus on juuri heille sopiva evästys tehtäviin: On kirkossa vielä niitä joilla toivo elää, joita usko sitoo rakkauden tekoihin.

Tavataan kirkolla  - Leena Jäntti

 

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: