Toimintakertomus

Vuoden 2014 toimintakertomus hyväksyttiin

Kirkkovaltuusto hyväksyi Tuusulan seurakunnan ja hautainhoitorahaston vuoden 2014 toimintakertomuksen. Valtuusto piti kokouksensa 26.5.2015.

Jäsenmäärä

Seurakunnan jäsenmäärä jatkoi laskuaan. Jäseniä oli vuoden lopussa 28 403, joka on 445 henkilö vähemmän kuin edellisenä vuotena. Tuusulan seurakunnan jäseniä oli vuoden lopussa 74,4 % koko kunnan väestöstä. Tämä on 1,3 % laskua edelliseen vuoteen.

Muutokset

Seurakunnassa vuoden 2014 suurimipia muutoksia oli pitkäaikaisen talousjohtajan Sipa-Leena Arvinen-Lindroosin siirtyminen eläkkeelle. Hänen tilalleen valittu Marjut Helske aloitti työnsä syyskuun alussa.

Seurakunta aloitti Johtamis- ja suunnittelujärjestelmän uudistamisen. Jokainen työala tekee perustoimintokuvauksen. Siihen kirjataan työalan vuosittainen säännöllinen ja pysyvä toiminta. Tätä työtä on noin 90 % työalan toiminnasta. Loppu noin 10 % on seurakunnan omasta painopisteestä nousevaa toimintaa. Sen työala kirjaa vuosittain toimintasuunnitelmaan.

Vuosi 2014 oli vaalivuosi. Seurakuntaan valittiin kirkkovaltuusto, jossa ensimmäisen kauden valtuutettuja oli 12. Valtuutetuista 21 oli naisia ja 12 miehiä.

Tutustu vuoden 2014 Toimintakertomukseen verkkosivuillamme.

2.6.2015

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):