Euroopan pakolaiskriisi

Euroopan pakolaiskriisi

Tuusulan seurakunnassa on pohdittu erilaisia avustusväyliä turvapaikanhakijoiden auttamiseksi. Olemme olleet yhteydessä vastaanottokeskuksiin ja vaatekeräyksiä järjestäviin tahoihin.

Tällä hetkellä tilanne on kuitenkin se, että vastaanottokeskukset ovat saaneet kiitettävästi vaatelahjoituksia, eikä tarvetta vaatekeräykselle ole.

Tilanne elää jatkuvasti. Uusia vastaanottokeskuksia perustetaan ja avuntarve jatkuu. Tuusulan seurakunta on valmiudessa ja järjestää vaatekeräyksen heti, kun selviää mitä kautta apua pystytään toimittamaan sitä tarvitseville.

Rahallista apua voit lahjoittaa esimerkiksi Kirkon ulkomaanavun kautta.

7.9.2015

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):