Kuva: Kirkon kuvapankki, Vesa Ranta

Tulevia tapahtumia

Su 12.2.2023 17:00
Kohtaamispaikkamessu
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Kohtaamispaikka on mahdollisuus itsensä, toisten ja Jumalan kohtaamiseen. Puhe Lauri Seppänen. Pyhäkoulu lapsille, Helena Metsola ja Outi Saari. Musiikissa Virva Saari & co. Lopussa iltapala ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluun.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Su 12.3.2023 17:00
Kohtaamispaikkamessu
Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali)
Kohtaamispaikka on mahdollisuus itsensä, toisten ja Jumalan kohtaamiseen. Puhe Seija Leppänen. Pyhäkoulu lapsille, Helena Metsola ja Outi Saari. Musiikissa V-P Kangas ja bändi. Lopussa iltapala ja mahdollisuus henk.koht. keskusteluun.

Seurakuntakeskus - Tähtitaivas (Seurakuntasali), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula
Ti 14.3.2023 17:30
Maahan muuttaneen tukijana; Vapaaehtoistyön koulutus
Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila)
Tuusulan seurakuntakeskuksessa ti 14.3. klo 17.30 vapaaehtoistyön koulutusilta. Aiheena maahan muuttaneen tukeminen. Kouluttamassa maahanmuuttokoordinaattori Kristiina Illikainen Tuusulan kunnasta ja kansainvälisen työn koordinaattori Johanna Makkonen seurakunnasta.

Seurakuntakeskus - Helmi (Alakerran neuvottelutila), Rykmentintie 34, 04300 Tuusula