Vapaaehtoiset

Vapaaehtoiset

Haluatko antaa omaa osaamistasi yhteiseksi iloksi ja hyödyksi? Meillä on tarjolla erilaisia tehtäviä vapaaehtoisille.

Arjen Ihmeitä

www.arjenihmeita.fi on verkkosivu, jossa voit selata ja ilmoittautua vapaaehtoistehtäviin.

Meiltä löytyy monenlaisia tehtäviä. Valitse sinulle sopiva tehtävä omien taitojesi ja aikataulusi mukaan.

Ota yhteyttä jos

• Tarvitset vapaaehtoisen apua
  • Haluat vapaaehtoiseksi seurakuntaan

Hyvän Tuulen tuvat

Hyrylässä, Jokelassa, Kellokoskella ja Riihikalliossa toimivat Hyvän Tuulen tuvat. Tupien toimintaa pyörittävät vapaaehtoiset.

Kansainvälinen työ

Myös kansainvälisen työn toimintaan kaivataan vapaaehtoisia mm. myyjäisiin.

Kysy lisää

Soila Mäkinen
diakoni

Arjen ihmeitä