Missä vietät ikuisuuden?
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Missä vietät ikuisuuden?

Entinen merimies, 37-vuotias Frank Jenner alkoi uskoon tultuaan julistaa evankeliumia erikoisella tavalla, kysymällä Sidneyn George Streetillä vastaantulevilta ihmisiltä: ”Jos kuolisit tänään, missä viettäisit ikuisuuden, taivaassa vai helvetissä?” Kysymys loukkasi monia ja herätti monissa ristiriitaisia tunteita, mutta se tuotti myös hyvää hedelmää: se sai monet ihmiset miettimään elämän suuntaa ja tarkoitusta. Frank Jenner teki tuon kysymyksen 10 ihmiselle joka päivä, ja 28 vuoden aikana tämän kysymyksen sai kuulla 100 000 ihmistä. Tuhannet ihmiset tulivat uskoon tuon kysymyksen kuulemisen seurauksena.

Jumalalla voi antaa meille erilaisia tehtäviä. Meillä jokaiselle oma tehtävänsä evankeliumin eteenpäin viemisessä. Frank Jennerin tehtävä oli pysäyttää ja saada ihmiset ajattelemaan sitä mikä on elämässä tärkeää. Hänellä oli lahja lähestyä ihmisiä niin että he pysähtyivät miettimään sitä, mihin ovat matkalla. Monet loukkaantuivat kohti käyvästä kysymyksestä, mutta monia kysymys ei jättänyt rauhaan. Lopulta monet löysivät kysymyksen ansiosta ikuisen elämän Jeesuksessa Kristuksessa.

Kukahan tänä päivänä uskaltaa tehdä tuon saman kysymyksen? Monien mielestä se on epäkorrekti ja ärsyttävä kysymys, mutta joka tapauksessa siinä on kristillisen uskon ytimestä kysymys siitä, mihin olemme matkalla. Jeesuskin sanoi, että se tie on kapea, joka vie elämään ja harvat löytävät sen, mutta se tie on leveä, joka vie kadotukseen ja monet kulkevat sitä tietä. Rakkaudessaan Jumala kutsuu meitä iankaikkisen elämän tielle. Luther on sanonut: ”Siinä silmänräpäyksessä, kun uskot Kristukseen, sinulla on iankaikkinen elämä, sitä ei tarvitse ansaita, se on lahja.”

Timo Huuhtanen

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: