Isoskoulutus
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Isoskoulutus

Isoset ovat tärkeä osa jokaista rippikoulua. Jos sinä haluat päästä riparille isoseksi, lue alta lisää ja toimi ohjeiden mukaan - tervetuloa!

Päästäksesi riparille isostelemaan sinun tulee olla rippikoulun käynyt ja konfirmoitu sekä osallistua isoskoulutukseen. Isoskoulutus alkaa syyskuussa ja kestää kevääseen asti. 

 

Sivua päivitetään elokuun aikana! Alla kerrotaan lyhyesti isoskoulutuksen sisällöistä. ILMOITTAUTUMINEN KAIKKIIN ISOSKOULUTUSRYHMIIN ALKAA PÄTKISESSÄ 23.8.! Vaikka et pääsisi mukaan, voit ilmoittautua nettisivujen kautta, linkki tulee tälle sivulle myöhemmin.

******************************************************************************

ISKO1 eli ensimmäinen isoskoulutus

Koulutus kestää syksystä kevääseen, ja sen aikana opetellaan ryhmänohjaajataitoja, sketsejä, leikkejä, lauluja, hartauksien pitämistä, ongelmanratkaisutaitoja sekä Raamatun tuntemusta. Isoskoulutusten hartauselämä antaa jokaiselle mahdollisuuden pohtia myös omaa suhdettaan Jumalaan. Isoskoulutusta arvostetaan laajasti ja monissa lukioissa siitä saa yhden kurssisuorituksen. Todistus isoskoulutuksesta voi auttaa myös ensimmäisten kesätyöpaikkojen saamisessa. Tämän kaiken hyödyn lisäksi isoskoulutus tarjoaa paljon hauskoja hetkiä yhdessä muiden mahtavien nuorten kanssa.

 

ISKO2 eli toisen vuoden isoskoulutus

on tarkoitettu sinulle, joka olet suorittanut ISKO1:n ja kenties toiminut jo isosena. Koulutuksessa syvennetään isostaitoja ja omaa roolia isosena omien kokemuksien pohjalta. Kevätkaudella koulutus toteutetaan yhdessä ISKO1:n kanssa. ISKO2 ei ole pakollinen, jos haluat uudelleen isoseksi, mutta sen suorittaneiden isospalkkio on hieman korkeampi.

 

ISKO3 eli apparikoulutus

Jos haluat toimia riparilla apparina, sinun on suoritettava ISKO3 eli apparikoulutus. Apparin tehtäviin riparilla kuuluu isosten ohjaaminen, yörauhan valvominen ja muuhun toimintaan osallistumista ja vetämistä. 

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.