Ryhmänohjaaja- ja isoskoulutus

Ryhmänohjaaja- ja isoskoulutus

Isoset ovat tärkeä osa jokaista rippikoulua ja muuta seurakunnan lasten ja nuorten toimintaa. Jos sinä haluat päästä riparille isoseksi ja/tai ohjaamaan kerhoa kouluikäisille nuorille, lue alta lisää ja toimi ohjeiden mukaan - Tervetuloa!

ROK ja ISKO

Päästäksesi riparille isostelemaan tai vetämään kerhoa kouluikäisille nuorille, sinun tulee olla rippikoulun käynyt ja konfirmoitu sekä osallistua ryhmänohjaajakoulutukseen eli ROK:iin.

(HUOM! Kerhonohjauksen pystyt halutessasi aloittamaan jo ennen rippikouluikää osallistumalla ABC-kurssille.)

Ryhmänohjaajakoulutuksen (ROK) jälkeen voit jatkaa hyvää menoa ISKO2 ja ISKO3 -koulutusryhmissä. :) Ryhmänohjaajakoulutus sekä ISKO-koulutukset alkavat syyskuussa ja kestävät kevääseen asti. Kokoontumisia on muutaman viikon välein.

HUOM! Vuoden 2018-2019 ROK- ja ISKO -kursseille ilmoittautuminen on päättynyt.

Jos ilmoittautuminen meni sinulta sivu suun, mutta haluaisit mukaan, ota yhteyttä:

Rosa Winqvistp. 040 5712028.

ROK- ja ISKO -kurssien syksyn aikataulut

KAIKILLE YHTEINEN RUSSAPÄIVÄ LA 22.9 KLO 12-18

Yhteinen toiminnallinen leiripäivä kaikille ROK:eille ja ISKO:ille Rusutjärven leirikodilla.

ROK ryhmä 1 kokoontuu Hyrylän seukkarin nuortentilassa tiistaisin klo 18-20 seuraavasti:

ti 4.9, ti 2.10, ti 23.10, ti 6.11 & ti 27.11

ROK ryhmä 2 kokoontuu Hyrylän seukkarin nuortentilassa torstaisin klo 18-20 seuraavasti:

to 6.9, to 4.10, to 25.10, to 8.11 & to 29.11

ROK ryhmä 3 kokoontuu Jokelan kirkolla torstaisin klo 18-20 seuraavasti:

to 6.9, to 4.10, to 25.10, to 8.11 & to 29.11

ISKO 2 kokoontuu Hyrylän seukkarin nuortentilassa tiistaisin klo 18-20 seuraavasti:

11.9, 9.10, 13.11 & 11.12

ISKO 3 kokoontuu Hyrylän seukkarin nuortentilassa keskiviikkoisin 18-20.30 seuraavasti:

26.9 ja 28.11. Näiden lisäksi osallistumme syys- ja kevätkaudella omavalintaiseen vapaaehtoispolkuun. Lisää infoa Jannelta.

ILTAKIRKOT

ROK- ja ISKO 2 -kurssilaiset osallistuvat yhteen vapaavalintaiseen iltakirkkoon/tuomasmessuun syksyn 2018 aikana. Iltakirkkojen aikataulut löydät täältä. Tuomasmessua vietetään su 21.10 klo 17 Jokelassa.

ROK- ja ISKO2 -kurssien poissaolojen korvaus

Jääkö sinulta jokin ROK- tai ISKO2-kerta välistä? Ei hätää. Korvaaminen tapahtuu seuraavasti:

1) Muista ilmoittaa etukäteen oman ryhmäsi ohjaajalle, jos joudut olemaan poissa joltakin kerralta!

2) Etsi vasemmasta valikosta oman ryhmäsi kohdalta korvaustehtävä siltä kerralta, kun olit poissa. Korvaustehtävä sisältää muutaman pohdintakysymyksen ja siinä pitää mahdollisesti käyttää Raamattua apuna.

3) Laita whatsapp-viesti oman ryhmäsi ohjaajalle (kakkoset voivat laittaa kenelle vain) ja sovi hänen kanssaan, mihin nuorteniltaan menet käymään tehtävän lyhyesti läpi. Nuorteniltoja on keskiviikkoisin Jokelassa ja perjantaisin Hyrylässä. Tehtävien läpikäynti tapahtuu nuokkarissa opetuksen jälkeen, noin klo 19.

Samalla kun korvaat poissaolosi, pääset siis aina käymään myös nuokkarissa näkemässä tuttuja, jee! :)

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.

docx liite

turvatietolomake