Ryhmänohjaajakoulutus eli ROK
ROK 2024-2025

Ryhmänohjaajakoulutus eli ROK

Ryhmänohjaajat ovat tärkeä osa seurakunnan lasten ja nuorten toimintaa. Jos sinä haluat päästä riparille isoseksi tai ohjaamaan kerhoa, lue alta lisää ja toimi ohjeiden mukaan - Tervetuloa! ❤

ILMOITTAUDU RYHMÄNOHJAAJA-KOULUTUKSEEN 2024-2025

ROKit alkavat elokuussa 2024 ja kestävät kevääseen 2025 asti. Ilmoittaudu mahdollisimman pian! Kuitenkin viimeistään 28.8. mennessä!

ROK 2024-2025 ILMOITTAUTUMINEN

MIKÄ RYHMÄNOHAJAAJAKOULUTUS?

Voit ilmoittautua ROK-koulutukseen, jos olet riparin käynyt Tuusulalainen nuori! Ei haittaa vaikka riparistasi olisi jo vuosi tai pari aikaa! ROKkiin pääsee kyllä mukaan!

ROKki eli ryhmänohjaajakoulutus pätevöittää sinut:

•  ohjaamaan kerhoa
  •  isostelemaan ripareilla ja leireillä
  •  toimimaan avustushommissa erilaisissa seurakunnan tilaisuuksissa.

ROK1 jälkeen voit jatkaa taitojesi kehittämistä ROK2 ja ROK3-ryhmissä.

ROK2 käydään läpi jo hankittuja kokemuksia ja oppeja ja kehitetään omia taitoja ja opitaan uutta ryhmänohjaamisesta.

ROK3-4 jatkaa ryhmänohjaajataitojen kehittämistä sekä suuntaa myös apuohjaajaan pätevyyteen ja jo hankittujen apparitaitojen kehittämiseen (sopii siis myös jo kolmosvuoden isosina ja appareina toimineille ROK4:sille).

Tervetuloa mukaan aivan huippuun menoon! ROKissa opit uutta, tutustut uusiin tyyppeihin ja pääset viettämään aikaa uusien ja vanhojen tuttujen kanssa.

ROK1 JA ROK2 ILMOITTAUDU MYÖS ROK-PÄIVÄÄN (21. tai 22.9)

ROK1 ja ROK2 koulutus alkaa ROK-päivillä, joiden aikana tutustutaan muihin Rokkilaisiin, pidetään hauskaa, opitaan ryhmänohjaajataitoja syödään hyvin ja hiljennytään yhdessä.

ROK-päivät ovat lauantaina ja sunnuntaina Hyrylän seurakuntakeskuksella klo 10-15.30.

ILMOITTAUDU ROK-PÄIVÄÄN

☆★

Jos tulee mitä tahansa Rokkiin liittyvää kysyttävää tai ihmeteltävää, ota yhteys nuorisotyön sähköpostiin:

tai

ROK 1: Sonjaan p. 040 0637456

ROK 2: Kristaan p. 040 158 4447

ROK 3-4: Janneen p. 040 070 7752

★☆

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.