Muutoksia työntekijöissä

Muutoksia työntekijöissä

Työntekijöissä ei ole tapahtunut mitään vakavia fyysisiä muutoksia, vaikka niin saattaisi otsikosta päätellä. Lähinnä kerromme lyhyesti työntekijävaihdoksista, joita on tapahtunut vuoden 2016 alusta.

Kiinteistö

Henri Lattunen palkattiin Lahelan terttuun vahtimestariksi. Uusi toimi perustettiin siksi, että Lahelan tertun kiinteistön hoito siirtyi seurakunnan kontolle. Samalla Lattunen auttaa seurakunnan muiden kiinteistöjen kunnossapidossa tilanteen mukaan.

Nuorisotyö

Nuorisotyönohjaaja Hannu Mäkilampi siirtyi tekemään töitä koululaisten kanssa Helsingin Paavalin seurakuntaan. Virkavapaus Tuusulan seurakunnasta kestää vuoden 2016 loppuun. Ainakin kevään ajaksi Mäkilammen saappaisiin hyppäsi sosionimiopiskelija Heini Kilpisaari.

Musiikkityö

Kanttori Tuula Saarensola palautui osa-aikaisuudestaan täysipäiväiseksi työntekijäksi. Kanttori Leena Kanninen jäi pois seurakunnan työntekijävahvuudesta. Hänet tullaan kuitenkin näkemään keikkamuusikkona urkujen äärellä ja konserteissa.

2.2.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):