Hautausmaiden kausityöntekijä

Hautausmaiden kausityöntekijä

Tuusulan seurakunta hakee kausityöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin hoitokaudelle 2020 Paijalan hautausmaalle, Kirkkopuistoon, Kellokosken hautausmaalle ja Jokelan uurnalehtoon.

Kausityöntekijät vastaavat ylläpitotyön toteutuksesta hoitohaudoilla ja hautausmaiden yleisillä alueilla.

Eduksi katsotaan

• viher- tai puutarha-alan työkokemus ja koulutus
  • valmiudet työskentelyyn itsenäisesti ja ryhmässä
  • kiinnostus uuden oppimiseen.

Odotamme kausityöntekijöiltä

• positiivista asennetta
  • täsmällisyyttä
  • kykyä fyysiseen ulkotyöhön
  • yhteistyökykyä.

Palkkaus on KirVESTESin mukainen, vaativuusryhmä 301.

Tehtävät täytetään touko- tai kesäkuun alusta alkaen ja työsuhteen kesto on 3- 6 kuukautta.

Paijalan hautausmaalla on uusi, ajanmukainen sosiaali- ja huoltorakennus, joka on otettu käyttöön 2019. Myös muilla hautausmailla on uudehkot, ajanmukaiset sosiaali- ja huoltotilat.

Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia. Koeaika on 1-3 kuukautta työsuhteen pituudesta riippuen.

Haku 2.2. mennessä

Hakuaika päättyy sunnuntaina 2.2.2020.

Hakeminen tehtäviin tapahtuu KirkkoHR-rekrytointiohjelman kautta sähköisesti.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan haastatteluun ja valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Rekrytoinnit aloitetaan hakuajan aikana.

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Mona Tigerstedt