Riihikalliossa seurakunnan tiloilla uudet nimet

Riihikalliossa seurakunnan tiloilla uudet nimet

Tuusulan seurakunnalla on ollut nimikilpailu koskien Riihikalliossa olevia seurakunnan tiloja. Nyt kilpailu on päättynyt ja tilat nimetty uudelleen.

Riihikallion palvelukeskuksessa oleva sali on jatkossa Rihasali ja Päiväkoti Pellavan rakennuksessa oleva seurakunnan päiväkerhotila on jatkossa Pellavankulma.

Tilat haluttiin nimetä uudelleen käyttäjäystävällisemmiksi ja sekaannusten välttämiseksi. Aiemmin käytetty nimi "Riihikallion palvelukeskuksen sali" oli nimenä pitkä ja hankala. Päiväkerhotilasta käytettiin nimeä "Riihikoti", mutta Riihikallion palvelukeskuksessa on saman niminen osasto ja tämä aiheutti sekaannusta.

Nimikilpailun voittajalle on toimitettu 100 euron lahjakortti haluamaansa Riihikallion liikkeeseen. Kiitos kaikille nimiehdotuksia antaneille.