K18

Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Suvi Sievilä

K18

Sinä pian täysi-ikäistyvä tai jo yli 18-vuotias! Tunnetko olevasi liian vanha nuorten toimintaan? Kaipaatko oman ikäistäsi seuraa? Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan!

Järvenpään, Tuusulan ja Keravan seurakunnat järjestävät monenmoista toimintaa nuorille aikuisille, siis sinulle!

Tervetuloa mukaan riippumatta siitä, minkä seurakunnan alueella asut.

Muuta toimintaa:

Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta Palveluoperaatio Saappaan parissa? Saapas-ryhmä toimii Keravan, Järvenpään ja Tuusulan alueella. Kysy lisää päivystyksistä ja koulutuksesta Keravan seurakunnan erityisnuorisotyönohjaajalta Airi Laurilalta. (**@**, 0400 378 053)

Muut seurakunnat

Keravan nuorten aikuisten toiminnasta löydät lisätietoa täältä.

Ota meihin yhteyttä

Työntekijöinä nuorten aikuisten toiminnassa nähdään Eliisa Winberg.

Olemme edelleen avoimia kaikenlaisille toimintaehdotuksille, joten jos sinulla on ideoita, ota rohkeasti yhteyttä :)

Haluatko tietää uusimmat jutut k-18 toiminnassa? Liity k-18 whatsapp ryhmään laittamalla viestiä Eliisalle.

Terveisin

Eliisa Winberg