K18

Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Suvi Sievilä

K18

Sinä pian täysi-ikäistyvä tai jo yli 18-vuotias! Tunnetko olevasi liian vanha nuorten toimintaan? Kaipaatko oman ikäistäsi seuraa? Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan!

Järvenpään, Tuusulan ja Keravan seurakunnat järjestävät monenmoista toimintaa nuorille aikuisille, siis sinulle!

Tervetuloa mukaan riippumatta siitä, minkä seurakunnan alueella asut.

Palveluoperaatio Saapas

Kiinnostaisiko vapaaehtoistoiminta Palveluoperaatio Saappaan parissa? Saapas-ryhmä toimii Keravan, Järvenpään ja Tuusulan alueella ja on jalkautuvaa ja käytännönläheistä nuorisotyötä.

Toiminta keskittyy perjantai-iltoihin sekä ns. isoihin tapahtumiin tai festivaaleihin, joissa nuoria on paljon liikkeellä. Vapaaehtoisista aikuisista koostuva Saapas-ryhmä tarjoaa nuorille mahdollisuutta keskusteluun aikuisen kanssa. Tarvittaessa annamme myös ensiapua ja ohjaamme muiden tukitoimien piiriin.

Uusien vapaaehtoisten koulutus toteutetaan non-stop koulutuksena. Kurssiin kuuluu koulutusta ihmissuhdetaidoista, ensiavusta, kriisityöstä, turvallisuudesta ja hoitoverkostoista sekä osallistumista käytännön toimintaan. Koulutus on ilmainen, alaikäraja 18 vuotta. Ilmoittautuneet haastatellaan ennen kurssin alkua.

Lisätietoja Saapas-toiminnasta saat Keravan seurakunnan erityisnuorisotyönohjaajalta Airi Laurilalta (**@**, 0400 378 053) tai Tuusulan seurakunnassa toimintaan mukaan ohjaavalta nuorisotyönohjaaja Mirkka Druggilta(**@**, 040-5934538).

Tutustu allaolevan videon avulla Saapas-toimintaan:

Muut seurakunnat

Keravan nuorten aikuisten toiminnasta löydät lisätietoa täältä.

Ota meihin yhteyttä

Työntekijöinä nuorten aikuisten toiminnassa nähdään Eliisa Winberg.

Olemme edelleen avoimia kaikenlaisille toimintaehdotuksille, joten jos sinulla on ideoita, ota rohkeasti yhteyttä :)

Haluatko tietää uusimmat jutut k-18 toiminnassa? Liity k-18 whatsapp ryhmään laittamalla viestiä Eliisalle.

Terveisin

Eliisa Winberg