K18 toiminta ja Saapas
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Nuoret istuvat pöydän ääressä. Pöydällä ikoni, risti ja kynttilöitä.

K18 toiminta ja Saapas

Sinä pian täysi-ikäistyvä tai jo yli 18-vuotias! Tunnetko olevasi liian vanha nuorten toimintaan? Kaipaatko oman ikäistäsi seuraa? Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan!

Tuusulan, Järvenpään ja Keravan seurakunnat järjestävät monenmoista toimintaa nuorille aikuisille, siis sinulle!

Tervetuloa mukaan riippumatta siitä, minkä seurakunnan alueella asut.

K-18 illat

Tuusulan seurakunnan täysi-ikäiset eli nuoret aikuiset kokoontuvat sunnuntaisin kerran kuussa klo 16-19.00 seurakunnan nuorisotilassa Hyrylässä. Heillä on oma whatsapp-ryhmä, jossa toiminnasta tiedotetaan. Jos olet täyttänyt jo 18 vuotta tai täytät kuluvan vuoden aikana, olet tervetullut mukaan. 

K-18 whatsappryhmään pääset tästä:K-18 whatsappryhmän kutsulinkki

Tilavarauksia ja muuta informaatiota koordinoi nuorisotyönohjaaja Mirkka Drugg. Yhteydenotot: **@** 

Nettisaapas

Tuusulan seurakunnassa alkoi syksyllä 2020 NettiSaapas. NettiSaapas on valtakunnallinen nimitys etsivälle ja auttavalle nuorisotyölle verkossa sen eri foorumeilla. Tuusulassa NettiSaapas- työryhmä muodostuu kasvatusalan työntekijöistä sekä NettiSaappaasta kiinnostuneista täysi-ikäisistä vapaaehtoisista.

NettiSaapas päivystää verkossa sovitulla foorumilla sovittuun aikaan nuoria kuunnellen, auttaen ja etsien. Työhön saa koulutuksen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä NettiSaapasta Tuusulassa koordinoivaan Mirkka Druggiin.  Yhteydenotot: **@** 

KatuSaapas

Vappuna 2021 Tuusulan seurakunnassa alkoi KatuSaapas päivystykset kaduilla. KatuSaapas on jalkautuvaa seurakunnan nuorisotyötä. Työntekijät ja vapaaehtoiset (K-18) liikkuvat autolla ja jalkaisin siellä missä nuoret kokoontuvat. KatuSaapas jalkautuu isompien juhlapyhien tai muiden tapahtumien yhteydessä, kuten esim. vappuna ja koulun päättäreissä. Jos kiinnostuit vapaehtoisena toimimisesta jalkautuvassa nuorisotyössä niin ota yhteyttä  KatuSaapasta Tuusulassa koordinoivaan Mirkka Druggiin: **@**