K18 toiminta ja Saapas
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
Nuoret istuvat pöydän ääressä. Pöydällä ikoni, risti ja kynttilöitä.

Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Suvi Sievilä

K18 toiminta ja Saapas

Sinä pian täysi-ikäistyvä tai jo yli 18-vuotias! Tunnetko olevasi liian vanha nuorten toimintaan? Kaipaatko oman ikäistäsi seuraa? Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan!

Tuusulan, Järvenpään ja Keravan seurakunnat järjestävät monenmoista toimintaa nuorille aikuisille, siis sinulle!

Tervetuloa mukaan riippumatta siitä, minkä seurakunnan alueella asut.

K-18 illat

Tuusulan seurakunnan täysi-ikäiset eli nuoret aikuiset kokoontuvat itsenäisesti seurakunnan tiloissa epäsäännöllisen säännöllisesti. Heillä on oma whatsapp-ryhmä, jossa he suunnittelevat toimintaansa. Jos olet täyttänyt jo 18 vuotta tai täytät kuluvan vuoden aikana, olet tervetullut mukaan. 

K-18 whatsappryhmään pääset tästä:K-18 whatsappryhmän kutsulinkki

Tilavarauksia, avaimen luovutuksia ja muuta informaatiota koordinoi nuorisotyönohjaaja Mirkka Drugg. Yhteydenotot: **@** 

K-18 leiri Rusutjärven leirikodilla 30-31.10.2021

On aika koota uutta K-18 nuorten aikuisten jengiä yhteen. Järjestämme leirin kaikille tänä vuonna 18- vuotta täyttäville ja sitä vanhemmille nuorille aikuisille la-su 30-31-10.2021 Rusutjärven leirikodilla. 

Leirillä on tarkoitus viettää yhdessä aikaa ja ideoida mitä K-18 toiminta voisi olla vuosina 2021-2022 Tuusulan seurakunnassa. Mitä siis sinä toivoisit? Minkälainen toiminta kiinnostaa ja innostaa sinua? Tule kertomaan ideoistasi leirille. Käynnistellään toimintaa porukalla! 

Ilmoittaudu mukaan leirille tästä linkistä: leirille ilmoittautuminen

Nettisaapas

Tuusulan seurakunnassa alkoi syksyllä 2020 NettiSaapas. NettiSaapas on valtakunnallinen nimitys etsivälle ja auttavalle nuorisotyölle verkossa sen eri foorumeilla. Tuusulassa NettiSaapas- työryhmä muodostuu kasvatusalan työntekijöistä sekä NettiSaappaasta kiinnostuneista täysi-ikäisistä vapaaehtoisista.

NettiSaapas päivystää verkossa sovitulla foorumilla sovittuun aikaan nuoria kuunnellen, auttaen ja etsien. Työhön saa koulutuksen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä NettiSaapasta Tuusulassa koordinoivaan Mirkka Druggiin.  Yhteydenotot: **@** 

 

KatuSaapas

Vappuna 2021 Tuusulan seurakunnassa alkoi KatuSaapas päivystykset kaduilla. KatuSaapas on jalkautuvaa seurakunnan nuorisotyötä. Työntekijät ja vapaaehtoiset (K-18) liikkuvat autolla ja jalkaisin siellä missä nuoret kokoontuvat. KatuSaapas jalkautuu isompien juhlapyhien tai muiden tapahtumien yhteydessä, kuten esim. vappuna ja koulun päättäreissä. Jos kiinnostuit vapaehtoisena toimimisesta jalkautuvassa nuorisotyössä niin ota yhteyttä  KatuSaapasta Tuusulassa koordinoivaan Mirkka Druggiin: **@**

Muut seurakunnat

Jos et löytänyt sopivaa toimintaa sinulle Tuusulan seurakunnan nettisivuilta niin kurkkaa myös Keravan nuorten aikuisten toimintaan täältä.