K18 TOIMINTAA
Nuoret istuvat pöydän ääressä. Pöydällä ikoni, risti ja kynttilöitä.

Kuva: Kirkon Kuvapankki/ Suvi Sievilä

K18 TOIMINTAA

Sinä pian täysi-ikäistyvä tai jo yli 18-vuotias! Tunnetko olevasi liian vanha nuorten toimintaan? Kaipaatko oman ikäistäsi seuraa? Tervetuloa mukaan nuorten aikuisten toimintaan!

Tuusulan, Järvenpään ja Keravan seurakunnat järjestävät monenmoista toimintaa nuorille aikuisille, siis sinulle!

Tervetuloa mukaan riippumatta siitä, minkä seurakunnan alueella asut.

K-18 illat

Tuusulan seurakunnan täysi-ikäiset eli nuoret aikuiset kokoontuvat itsenäisesti seurakunnan tiloissa epäsäännöllisen säännöllisesti. Heillä on oma whatsapp-ryhmä, jossa he suunnittelevat toimintaansa. Jos olet täyttänyt jo 18 vuotta tai täytät kuluvan vuoden aikana, olet tervetullut mukaan.

K-18 whatsappryhmään pääset tästä:K-18 whatsappryhmän kutsulinkki

Tilavarauksia, avaimen luovutuksia ja muuta informaatiota koordinoi nuorisotyönohjaaja Mirkka Drugg. Yhteydenotot: **@**

Nettisaapas

Tuusulan seurakunnassa alkaa syksyllä 2020 NettiSaapas. NettiSaapas on valtakunnallinen nimitys etsivälle ja auttavalle nuorisotyölle verkossa sen eri foorumeilla. Tuusulassa NettiSaapas- työryhmä muodostuu kasvatusalan työntekijöistä sekä NettiSaappaasta kiinnostuneista täysi-ikäisistä vapaaehtoisista.

NettiSaapas päivystää verkossa sovitulla foorumilla sovittuun aikaan nuoria kuunnellen, auttaen ja etsien. Työhön saa koulutuksen. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä NettiSaapasta Tuusulassa koordinoivaan Mirkka Druggiin.  Yhteydenotot: **@**

Muut seurakunnat

Jos et löytänyt sopivaa toimintaa sinulle Tuusulan seurakunnan nettisivuilta niin kurkkaa myös Keravan nuorten aikuisten toimintaan täältä.