Ilmoitukset lehdissä
kolme ketunleivän valkoista kukkaa keskellä kuvaa. Taustalla vihreitä lehtiä.

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan torstain Keski-Uusimaassa.

Tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiimme! Tulethan vain terveenä.

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet näkyvät verkkosivuillamme

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet löydät verkkosivuiltamme ”Suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet” tai kirjoittamalla osoitekenttään: www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Seuraa ilmoituksiamme

Päivitämme toimintaa viikoittain lehti-ilmoituksessamme sekä verkkosivuilla www.tuusulanseurakunta.fi ja Facebookissa hakusanoilla ”Tuusulan seurakunta” sekä ”Tuusulan seurakunta lapset ja perheet”.
Sieltä löytyvät ajan tasalla olevat tiedot.

VOHVELIKAHVILA

Tuusulan seurakuntakeskuksen huvimajalla herkutellaan viikolla 25 (17.-20.6.) ma-ke klo 12-16 ja to klo 12-15. Kahvilan tuotto menee Yhteisvastuulle. Osoite: Rykmentintie 34, Tuusula.

LAPSILLE JA PERHEILLE

Perheiden kesäkahvilat klo 10-12.
Jokelan Kotikirkon pihalla 17.-19.6.

TUUSULAN JA KELLOKOKSEN KIRKOT AUKI

Tuusulan kirkko toimii kesä-elokuussa tiekirkkona ja on avoinna tutustumista ja hiljentymistä varten ma-pe klo 12-17.
Kellokosken kirkko on avoinna kesä-elokuussa sunnuntaisin klo 14-15 (ei juhannussunnuntaina 23.6.). Paikalla on opas, joka mielellään kertoo sinulle kirkosta.

ETELÄ-TUUSULA

Ma 17.6.

• Klo 13 Riihikallion Hyvän Tuulen kesätupa Rihasalissa.

Ke 19.6.

• Klo 20 kesäillan musiikkia Tuusulan kirkossa. Schubert: Die schöne Müllerin. Eero Hartikainen, tenori; Mikko Haapaniemi, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

To 20.6.

• Klo 9 päihdetyön aamuryhmä eri riippuvuuksista kärsiville skr-keskuksen Valossa.

Pe 21.6.

• Klo 16-20 Juhannusjuhla Rusutjärven leirikodilla. Mukavaa ohjelmaa, tarjolla pullakahvit, mehut, mahdollisuus paistaa omia makkaroita. Klo 16-19 sekasauna uikkareilla, klo 17- Vohvelikahvila, klo 18 Lipunnosto ja hartaus, klo 18.30 & 19 yhteislauluhetket. Vapaa pääsy! Bussikuljetus (katso verkkosivuiltamme).

KELLOKOSKEN SRK-TALO JA KIRKKO, Männistöntie 5

Ke 19.6.

• Klo 13-15 kesäolohuone. Kahvittelua, kohtaamisia, ohjelmaa.
  • Klo 18 avoin rukousalttari, raamattu- ja rukouspiiri.

JOKELAN KOTIKIRKKO,
Keskustie 2

To 20.6.

• Klo 13-15 olohuonekahvila. Yhdessäoloa ja pelailua kaiken ikäisille.

Juhannuspäivän MESSUT la 22.6.

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Aaro Rytkönen ja kanttori Tuula Saarensola. Voit osallistua messuun myös verkkosivuillamme.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Sasu Rauhala ja kanttori Eero Hartikainen. Kirkkokahvit.

Kolehdilla tuemme Raamatun opetuksen järjestämistä ja verkkoraamattuopetuksen kehittämistä valtakunnallisesti Helsingin Raamattukoulusäätiön kautta.

MESSUT SU 23.6.

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Eveliina Moilanen ja kanttori Eero Hartikainen.  Voit osallistua messuun myös verkkosivuillamme.

Messu klo 10 Kotikirkossa.  Toteuttavat pappi Miika Masih ja kanttori Tuula Saarensola. Kirkkokahvit.

Kolehdilla tuemme Juutalaistyötä Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetyksen kautta.

ETELÄ-TUUSULA

Ke 26.6.

• Klo 20 kesäillan musiikkia Tuusulan kirkossa. Kirkkomusiikkia Ukrainasta. Kirkkolauluyhtye Kaanon ja Juri Iltšuk, Ukraina. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

To 27.6.

• Klo 17-21 mökki-ilta Rusutjärven leirikodilla. Oleilua, saunomista (simmarisauna), tarjoamme makkaraa ja mehua. Hartaus klo 20. Vapaa pääsy.

KELLOKOSKEN SRK-TALO JA KIRKKO, Männistöntie 5

Ke 26.6.

• Klo 13-15 kesäolohuone. Kahvittelua, kohtaamisia, ohjelmaa.
  • Klo 18 avoin rukousalttari, raamattu- ja rukouspiiri.

JOKELAN KOTIKIRKKO,
Keskustie 2

To 27.6.

• Klo 13-15 olohuonekahvila. Yhdessäoloa ja pelailua kaiken ikäisille.

KONFIRMAATIOMESSUT

Voit osallistua messuihin myös verkkosivuillamme.

La 29.6. klo 10 Viitakko 2 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Rasmus Mäntymaa, kanttori Minna Lamminen.

La 29.6. klo 14 Harju 2 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Anna Markkanen, kanttori Minna Lamminen.

Su 30.6. klo 14 Viitakko 3 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Tiina Eriksson, kanttori Antti Vilkko.

Kolehdilla tuemme Sambiassa toimivaa Leca Tedite Community School -koulua Evankelisen lähetysyhdistyksen kautta.

MESSUT SU 30.6.

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Riihon konfirmaatio messun yhteydessä. Toteuttavat pappi Tommi Kurppa ja kanttori Antti Vilkko.  Voit osallistua messuun myös verkkosivuillamme.

Messu klo 10 Kotikirkossa.  Toteuttavat pappi Eveliina Moilanen ja kanttori Erja Hartala. Kirkkokahvit.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa.  Toteuttavat pappi Eveliina Moilanen ja kanttori Erja Hartala. Kirkkokahvit.

VIIKKOTOIMINTA SÄHKÖISESTI

Jos haluat saada sähköpostilla tietoa seurakunnan säännöllisestä viikkotoiminnasta niin voit liittyä sähköpostilistalle.

Viikkotiedote lähetetään torstaisin sähköpostilla. Liittymislinkin löydät verkkosivuiltamme etusivulta heti pääkuvan alta vihreällä tekstillä: ”Liity postituslistalle” tai osoitteesta: www.tuusulanseurakunta.fi/82-sahkoinen-viikkotiedote.