Ilmoitukset lehdissä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3
kolme ketunleivän valkoista kukkaa keskellä kuvaa. Taustalla vihreitä lehtiä.

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan keskiviikon Keski-Uusimaa Viikossa ja torstain Keski-Uusimaassa.


KOKOAVA TOIMINTA

Seurakunnan toiminnan osalta rajoitukset ovat höllentyneet. Seuraamme tautitilannetta ja tiedotamme muutoksista toiminnassamme.

Tuusulan kirkon messu lähetetään edelleen suorana verkkoon joka sunnuntai. Messuun voi  osallistua verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet näkyvät verkkosivuillamme

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet löydät verkkosivuiltamme ”Suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet” tai kirjoittamalla osoitekenttään: www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Seuraa ilmoituksiamme

Päivitämme toimintaa viikoittain lehti-ilmoituksessamme sekä verkkosivuilla www.tuusulanseurakunta.fi ja Facebookissa hakusanoilla ”Tuusulan seurakunta” sekä ”Tuusulan seurakunta lapset ja perheet”.
Sieltä löytyvät ajan tasalla olevat tiedot.


Etelä-Tuusula

Ke 4.8. klo 10-12 Pappi tavattavissa Paijalan hautausmaalla.
Ke 4.8. klo 15.15  Musiikkihetki Tuusulan kirkossa. Mari Wargh, laulu ja Riina Haapaniemi, piano.

Ke 4.8. klo 16 Kirkkopuiston opaskierros Tuusulan kirkon kirkkopuistossa. Tutustu kirkkopuiston hautoihin ja niiden myötä Tuusulan historiaan. Oppaan johdolla tehtävä kierros kestää noin 45 min.

To 5.8. klo 16  Opastus Tuusulan kirkossa. Opas kertoo tuusulalaisten ja Tuusulan kirkon historiasta. 1700-luvulta peräisin oleva Tuusulan pääkirkko on nähnyt monenlaisia vaiheita. Sibelius ja Halonenkin kävivät siellä. Ja mitä lankkulattian alla onkaan? Vapaa pääsy, kesto noin 30 min.

To 5.8. klo 17  Siionin kanteleen lauluseurat Rusutjärven leirikodin rannassa tai sateen sattuessa terassilla. Mukana Jukka Niemelä ja Hannu Hartala. Kahvi/mehutarjoilu.

To 5.8. klo 19    Rukousilta Tähtitaivaassa. Paul Raja-aho ja Heljä Markkula. Musiikissa Vanhat herrat. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa YouTubesta pe klo 18 hakusanalla ”Paul Raja-aho Tuuusla”

Jokela
-

Kellokoski

Su 1.8. klo 14    Kellokosken kirkon opastus. Opastukset jatkuvat sunnuntaisin 15.8. saakka. Kellokosken kirkko on alun perin Kellokosken ruukin kirkko. Opastuksen aikana kuulet tarinoita ruukin ajasta ja Kellokosken kirkon toiminnasta sekä kirkkoon liittyvistä henkilöistä.

Su 8.8. klo 14    Kellokosken kirkon opastus.


SUNNUNTAI 8.8.  

11. sunnuntai helluntaista

Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra, kansa, jonka Herra on omakseen valinnut. Ps. 33:12.

Konfirmaatio klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Tommi Kurppa, kanttori Minna Lamminen sekä nuorisotyönohjaaja Tommi Aulasmaa. Konfirmaation takia messu on täynnä. Pyydämme seurakuntalaisia osallistumaan pohjois-Tuusulan messuihin. Messuun voi osallistua myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Messu klo 10 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Miika Masih ja kanttori Pasi Mustonen.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Miika Masih ja kanttori Pasi Mustonen.

Kolehdilla tuemme oman seurakunnan lähetyskohteessa Bolivian kaivosalueella elävien lasten parissa tehtävää työtä.

 

Etelä-Tuusula

Ti 10.8. klo 19 Virsirukousilta kirkkorannassa Tuusulan kirkon vieressä. Lauletaan ja rukoillaan luonnon keskellä.

Ke 11.8. klo 10-12 Pappi tavattavissa Paijalan hautausmaalla.

Ke 11.8. klo 15.15 Musiikkihetki Tuusulan kirkossa. Minna Lamminen.

Ke 11.8. klo 16 Kirkkopuiston opaskierros Tuusulan kirkon kirkkopuistossa. Tutustu kirkkopuiston hautoihin ja niiden myötä Tuusulan historiaan. Kesto noin 45 min.

To 12.8. klo 16 Opastus Tuusulan kirkossa. Opas kertoo tuusulalaisten ja Tuusulan kirkon historiasta. 1700-luvulta peräisin oleva Tuusulan pääkirkko on nähnyt monenlaisia vaiheita. Sibelius ja Halonenkin kävivät siellä. Ja mitä lankkulattian alla onkaan? Kesto noin 30 min.

To 12.8. klo 19 Rukousilta Tähtitaivaassa. Liisa Pura ja Heljä Markkula. Tallenne tilaisuudesta on katsottavissa YouTubesta pe klo 18 hakusanalla ”Liisa Pura Tuusula”

Pe 13.8. klo 18-23 Tuusulan Taiteiden yö Tuusulan kirkolla.

Pe 13.8. klo 18 Siunausta koulutielle Tuusulan kirkossa. Haluamme olla mukana saattelemassa ekaluokkalaisia koulutielle siunauksen kera. Jokainen kouluun lähtevä saa myös oman Lapsen Raamatun.

Jokela

Ti 10.8. klo 14 Iloiset Afrikan auttajat Jokelan Kotikirkossa. Hartaus, kuulumisia kahvin äärellä, mahdollisuus tehdä käsitöitä tai askarrella Etiopian aids-orpojen ja vammaisten hyväksi. Mukana Johanna Makkonen.

Kellokoski

Su 8.8. klo 14 Kellokosken kirkon opastus. Opastukset jatkuvat sunnuntaisin 15.8. saakka. Kellokosken kirkko on alun perin Kellokosken ruukin kirkko. Opastuksen aikana kuulet tarinoita ruukin ajasta ja Kellokosken kirkon toiminnasta sekä kirkkoon liittyvistä henkilöistä.

Su 15.8. klo 14 Kellokosken kirkon opastus.


SUNNUNTAI 15.8.

12. sunnuntai helluntaista

Murtunut mieli on minun uhrini, särkynyttä sydäntä et hylkää, Jumala. Ps. 51:19.

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Timo Huuhtanen ja kanttori Eero Hartikainen. Messuun voi osallistua myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Siunausta koulutielle -messu klo 10 Kotikirkossa. Uudet ekaluokkalaiset kutsutaan alttarille siunattaviksi yhdessä oman aikuisen kanssa. Toteuttavat pappi Janne Hollo ja kanttori Minna Lamminen.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Elisa Varkemaa ja kanttori Minna Lamminen.

Kolehdilla tuemme Intiassa tehtävää Raamattutyötä Suomen Pipliaseuran kautta.


VIIKKOTOIMINTA SÄHKÖISESTI

Jos haluat saada sähköpostilla tietoa seurakunnan säännöllisestä viikkotoiminnasta niin voit liittyä sähköpostilistalle.

Viikkotiedote lähetetään torstaisin sähköpostilla. Liittymislinkin löydät verkkosivuiltamme etusivulta heti pääkuvan alta vihreällä tekstillä: ”Liity postituslistalle” tai osoitteesta: www.tuusulanseurakunta.fi/82-sahkoinen-viikkotiedote.