Ilmoitukset lehdissä

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoituksen säännöllinen toiminta julkaistaan keskiviikon Viikkouutisissa.

TERVETULOA TUUSULAN SEURAKUNNAN TOIMINTAAN 25.6.–2.7.2017

LA 24.6. – JUHANNUSPÄIVÄ

Hyvä on kiittää Herraa, laulaa ylistystä sinun nimellesi, Korkein. Ps. 92:2

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Johan Savola ja Satu Mäkinen sekä kanttori Tuula Saarensola ja vapaaehtoiset.

Messu klo 10 Jokelan kirkossa. Toteuttavat pappi Timo Huuhtanen, kanttori Erja Hartala, Annikki Hirvonen ja vapaaehtoiset.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Timo Huuhtanen ja kanttori Erja Hartala, Annikki Hirvonen sekä vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Kolehti Taloudellisessa ahdingossa olevien köyhien ihmisten auttamiseen. Avun vie perille Suomessa Kirkon diakoniarahasto.

Su 25.6. – 3. sunnuntai helluntaista

Herra avasi minulle tien ja päästi minut vapauteen. Ps. 18:20

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Urpo Luokkala ja Eila Patokoski sekä kanttori Tuula Saarensola ja vapaaehtoiset.

Kolehdilla tuetaan työtä Keski-Aasiasta ja Lähi-Idästä Eurooppaan tulevien maahanmuuttajien parissa. Työtä tekee Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys.

Etelä-Tuusula

Ke 28.6. klo 20 Kesäillan musiikkia Tuusulan kirkossa. Sineä ja kultaa - suomalaisia sävelhelmiä. Annastiina Tahkola, mezzosopraano. Nova Ensemble: Maija Teikari, piano; Susanna Mieskonen-Makkonen, viulu ja Matti Makkonen, sello. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 euroa.

To 29.6. klo 19 Yhteiskristillinen rukousilta Kirkkotuvalla. Puhujana rovasti Heikki Hilvo. Ylistysmusiikissa Jari Sipilä. Rukoilemme mm. seurakuntien, perheiden ja Israelin puolesta. Mukana Heljä Markkula (p. 050 4000 742). Rukouspalvelu.

Lahela

Ma 26.6. klo 9-13 Avoin kesäkahvila avautuu Lahelan Tertun viereisessä leikkipuistossa juhannusviikolla. Kahvila on auki 19.-29.6. klo 9-13. Tervetuloa viettämään leppoisaa kesäaamupäivää kaikenikäiset kesäihmiset lasten kanssa. Kahvia keittelee Jani, p. 040 1779 111.

Jokela

Ke 28.6. klo 13-14.30 Kesäkahvila/ Afrikan iloiset auttajat Ester Matilda –kodilla. Kaikille avoin Kesäkahvila.

Kellokoski

Ma 26.6. klo 9 Avoin kesäkahvila avautuu Kellokosken srk-talon pihalla juhannuksen jälkeen ja on auki 26.-29.6. klo 9-13. Tervetuloa viettämään leppoisaa kesä-aamupäivää kaikenikäiset kesäihmiset lasten kanssa. Kahvia keittelee Krista.

Ma 26.6. klo 12 Päiväkummien kesäkerta Kellokosken srk-talolla. Kesäinen ja kaikille avoin ryhmä. Kahvien äärellä jutustelua, pientä ohjelmaa ja hartaus. Mukana diakoni Tiina Penttilä.

Ke 28.6. klo 18.30 Rukousalttari Kellokosken srk-talolla.

Su 2.7. – 4. sunnuntai helluntaista

Käänny puoleeni, Herra, ja ole minulle armollinen, sillä minä olen yksin ja avuton. Ps. 25:16

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Eliisa Winberg ja Eila Patokoski, kanttoreina Erja Hartala ja Katja Korja. Avustaja Mira Ohvo-Harhakoski ja vapaaehtoiset.

Messu klo 10 Jokelan kirkossa. Toteuttavat pappi Lauri Seppänen, kanttori Antti Vilkko sekä vapaaehtoiset.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Lauri Seppänen, kanttori Antti Vilkko ja vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Kolehti Kirkon ulkosuomalaistyöhön.

TERVETULOA TUUSULAN SEURAKUNNAN TOIMINTAAN 2.–9.7.2017

SU 2.7. – 4. SUNNUNTAI HELLUNTAISTA

Käänny puoleeni, Herra, ja ole minulle armollinen, sillä minä olen yksin ja avuton. Ps. 25: 16

Kolehti Kirkon ulkosuomalaistyöhön.

Etelä-Tuusula

To 29.6. klo 19 Yhteiskristillinen rukousilta Kirkkotuvalla. Puhujana rovasti Heikki Hilvo. Ylistysmusiikissa Jari Sipilä. Rukoilemme mm. seurakuntien, perheiden ja Israelin puolesta. Mukana Heljä Markkula. Rukouspalvelu.

Ti 4.7. klo 13 Päiväraamattupiiri Kirkkotuvalla.

To 6.7. klo 19 Yhteiskristillinen rukousilta Kirkkotuvalla. Puhujana pastori Lauri Seppänen. Ylistysmusiikissa Jari Sipilä. Rukoilemme mm. seurakuntien, perheiden ja Israelin puolesta. Mukana Heljä Markkula. Rukouspalvelu.

Su 9.7. klo 18.30 Kesäkuoro Kirkkotuvalla. Kaikille avoin kesäkuoro kokoontuu harjoittelemaan kesän aikana kolme kertaa (9.7., 13.7., 20.7.). Kesäkuoro esiintyy Tuusula-viikon messussa 23.7. klo 10 Tuusulan kirkossa. Lisätietoja kanttoreilta. Tervetuloa mukaan!

Jokela

Ke 5.7. klo 13 Ikäihmisten Kesäinen kahvihetki Jokelan kirkolla. Seurustelua ja päiväkahvi. Tervetuloa.

Kellokoski

Su 2.7. klo 13.30 Kellokosken kirkon esittely.

Ma 3.7. klo 12 Päiväkummit -ryhmä Kellokosken srk-talo. Kesäinen ja kaikille avoin Päiväkummit -ryhmä. Kahvien äärellä jutustelua, pientä ohjelmaa ja hartaus. Mukana Johanna Makkonen.

Ke 5.7. klo 18.30 Rukousalttari Kellokosken srk-talolla.

Su 9.7. klo 13.30–16.30 Kellokosken kirkon esittely messun jälkeen. Esittelijä paikalla.

SU 9.7. – 5. SUNNUNTAI HELLUNTAISTA

Minä luotan sinun armoosi, saan iloita sinun avustasi. Ps. 13:6

Konfirmaatio klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Päivi Säämänen, Kalervo Pöykkö, kanttori Tuula Saarensola, Helena Metsola, Tiina Penttilä ja vapaaehtoiset. Erityisrippikoulun konfirmaatio.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Eliisa Winberg, kanttori Katja Korja ja vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Messu klo 17 Jokelan kirkossa. Toteuttavat pappi Eliisa Winberg, kanttori Tuula Saarensola ja vapaaehtoiset.

Kolehdilla tuemme seurakuntien tyttö- ja poikatyön kehittämistä. Avun vie perille Suomen Tyttöjen ja Poikien Keskus.

KONFIRMAATIOITA

Su 9.7. klo 10 Tuusulan kirkossa, Erityisrippikoulu