Ilmoitukset lehdissä
Pieni talitintin poikanen on ihmisen kädessä kuin turvassa

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan keskiviikon Keski-Uusimaa Viikossa ja torstain Keski-Uusimaassa.

OHJEITA MESSUUN TULIJOILLE

• Istu sellaiseen paikkaa, missä sinulla pysyy suojaväli. Tämä ei tietenkään koske samassa taloudessa asuvia.
  • Pese kädet ennen messuun tuloa. Käytä messuun tullessasi ovilta löytyvää käsidesiä.
  • Pidä suojaväli myös ehtoolliselle mennessäsi ja ehtoollispöydässä

MESSUJEN STRIIMAUKSESSA ON TAUKO

Messut pidetään sunnuntaisin kaikissa kirkoissa, mutta striimaamisessa on tällä hetkellä teknisistä syistä tauko. Olet lämpimästi tervetullut kirkkoon!

ETELÄ-TUUSULA

Ti 4.8. klo 15 Tuusulan kirkossa puolen tunnin opastus. Opastukset jatkuvat läpi kesän tiistaisin ja torstaisin. Vapaa pääsy.

Ke 5.8. klo 10–12 Pappi tavattavissa Paijalan hautausmaalla.

Ke 5.8. klo 14.15 Musiikkihetki Tuusulan kirkossa. Mukana kanttori Eero Hartikainen. Kesto noin 20 min. Musiikkihetket jatkuvat elokuun loppuun keskiviikkoisin.

Ke 5.8. klo 15 Kirkkopuiston opastuskierros Tuusulan kirkon ympärillä. Opastukset jatkuvat läpi kesän keskiviikkoisin. Vapaa pääsy.

To 6.8. klo 15 Tuusulan kirkossa puolen tunnin opastus. Opastukset jatkuvat läpi kesän tiistaisin ja torstaisin. Vapaa pääsy.

To 6.8. klo 19 Rukousilta srk-keskuksen Tähtitaivaassa. Puhumassa Reijo Telaranta, musiikissa Jari Sipilä ja Ilmari Kauppinen. Mukana Heljä Markkula.

JOKELA

KELLOKOSKI

Su 2.8. klo 14 Kellokosken kirkossa puolen tunnin opastus. Kuulet kirkon vaiheista ruukin ja seurakunnan kirkkona. Opastukset jatkuvat läpi kesän sunnuntaisin.

Ke 5.8. klo 18.30 Rukousalttari. Raamattu- ja rukouspiiri Kellokosken srk-talon takkahuoneessa.

Su 9.8. klo 14 Kellokosken kirkossa puolen tunnin opastus. Kuulet kirkon vaiheista ruukin ja seurakunnan kirkkona. Opastukset jatkuvat läpi kesän sunnuntaisin.

SUNNUNTAI 9.8.

10. sunnuntai helluntaista

Herra, anna minulle ymmärrystä, tee sanasi mukaan! Ps. 119:169

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pastori Elisa Varkemaa ja kanttori Eero Hartikainen. Messun jälkeen noin klo 11 on mahdollista tulla yksityiselle ehtoolliselle.

Messu klo 10 Jokelan Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Laura Hatakka ja kanttori Riina Haapaniemi.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Laura Hatakka ja kanttori Riina Haapaniemi.

Päivän tekstit

Voit lukea päivän tekstit kirkkovuosikalenterista.

Kolehdilla tuemme koulutus-, seurakunta- ja diakoniatyötä eteläsudanilaisten pakolaisten keskuudessa Ugandassa. Avun vie perille Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistys.

ETELÄ-TUUSULA

Ti 11.8. klo 15 Tuusulan kirkossa puolen tunnin opastus. Opastukset jatkuvat läpi kesän tiistaisin ja torstaisin. Vapaa pääsy.

Ke 12.8. klo 10–12 Pappi tavattavissa Paijalan hautausmaalla.

Ke 12.8. klo 14.15 Musiikkihetki Tuusulan kirkossa. Esiintyvät kanttorit Riina Haapaniemi ja Mikko Haapaniemi, piano. Kesto noin 20 min. Musiikkihetket jatkuvat elokuun loppuun keskiviikkoisin.

Ke 12.8. klo 15 Kirkkopuiston opastuskierros Tuusulan kirkon ympärillä. Opastukset jatkuvat läpi kesän keskiviikkoisin. Vapaa pääsy.

To 13.8. klo 15 Tuusulan kirkossa puolen tunnin opastus. Opastukset jatkuvat läpi kesän tiistaisin ja torstaisin. Vapaa pääsy.

To 13.8. klo 18 Kouluunlähtevien siunaaminen Tuusulan kirkossa.

To 13.8. klo 19 Rukousilta srk-keskuksen Tähtitaivaassa. Puhumassa Glory Backman, musiikissa Jari Sipilä ja Ilmari Kauppinen. Mukana Heljä Markkula.

JOKELA

KELLOKOSKI

Ma 10.8. klo 18 Naisten Raamis srk-talon Takkahuoneessa. Lastenhoito järjestetty alle 7-vuotiaille. Lisätietoja Soile Sillman, puh. 044 0574 448.

Ke 12.8. klo 18.30 Rukousalttari. Raamattu- ja rukouspiiri Kellokosken srk-talon takkahuoneessa.

Su 16.8. klo 14 Kellokosken kirkossa puolen tunnin opastus. Kuulet kirkon vaiheista ruukin ja seurakunnan kirkkona. Opastukset jatkuvat läpi kesän sunnuntaisin.

SUNNUNTAI 16.8.

11. sunnuntai helluntaista

Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra, kansa, jonka Herra on omakseen valinnut.
Ps. 33:12

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat papit Lauri Seppänen ja Tiina Eriksson ja kanttori Tuula Saarensola. Messun jälkeen noin klo 11 on mahdollista tulla yksityiselle ehtoolliselle.

Siunausta koulutielle -messu klo 10 Jokelan Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Elisa Varkemaa ja kanttori Eero Hartikainen.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Elisa Varkemaa ja kanttori Eero Hartikainen.

Päivän tekstit

Voit lukea päivän tekstit kirkkovuosikalenterista.

Kolehdilla tuemme kasvavien kirkkojen koulutustarpeita Venäjällä, Etiopiassa, Japanissa ja Etu-Aasiassa. Avun vie perille Suomen Evankelisluterilaisen Kansanlähetys ry.