Ilmoitukset lehdissä
aurinko paistaa talvisten koivujen latvojen takaa siniseltä taivaalta.

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan keskiviikon Keski-Uusimaa Viikossa ja torstain Keski-Uusimaassa.

TOIMINTA ON TAUOLLA TOISTAISEKSI

Seurakunnan kokoava toiminta on tauolla toistaiseksi. Ainoastaan päiväkerhot ja iltapäiväkerhotoiminta jatkuvat edelleen.

Seuraa ilmoituksiamme

Päivitämme toimintaa viikoittain lehti-ilmoituksessamme sekä verkkosivuilla www.tuusulanseurakunta.fi ja facebookissa hakusanoilla ”Tuusulan seurakunta” sekä ”Tuusulan seurakunta lapset ja perheet”.
Sieltä löytyvät ajan tasalla olevat tiedot.

TUUSULA KIRKON MESSUT VERKOSSA

Tuusulan kirkon messu lähetetään suorana verkkoon joka sunnuntai. Lähetys on katsottavissa verkkosivuiltamme.

SUORATOISTETUT JA VIDEOIDUT TILAISUUDET NÄKYVÄT VERKKOSIVULLAMME

Osallistu tilaisuuksiin verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi. Löydät linkin tilaisuuksiin suoraan etusivultamme otsikolla ”Suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet” tai kirjoittamalla osoitekenttään: www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Ma 12.4. klo 15 Jokelan ekavauvaryhmä verkossa. Saat linkin ryhmän vetäjältä: Anne Lähteenmäki, p. 040 628 0969 tai **@**.

Ti 13.4. klo 13 Perhekerho verkossa Jokelan Kotikirkosta. Tervetuloa kaikille avoimeen perhekerhohetkeen, joka toteutetaan verkossa TEAMS-alustalla. Jutellaan, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä päivän teeman mukaan. Löydät osallistumislinkin Facebookista hakusanalla Jokelan perhekerho.

Ti 13.4. klo 15  Srk-keskuksen ekavauvaryhmä verkossa. Saat linkin ryhmän vetäjältä: Anne Lähteenmäki, p. 040 628 0969 tai **@**.

Ti 13.4. klo 18 DISCORD nuortenilta Kotikirkosta. Lisätietoa verkkosivuillamme.

To 15.4. klo 12.30 Lounaskonsertti verkossa Kellokosken kirkosta. ”Kuvitteleva kitara” Santeri Rautiainen, kitara. Konsertin kesto on noin puoli tuntia.

Pe 16.4. klo 18 DISCORD nuortenilta seukkarilta. Lisätietoa verkkosivuillamme.

PAPPI TAVATTAVISSA/ YKSITYINEN EHTOOLLINEN

Su 18.4. klo 11-13 Tuusulan kirkossa ja Jokelan Kotikirkossa.

SUNNUNTAI 18.4.

2. SUNNUNTAI PÄÄSIÄISESTÄ

Herran uskollisuus täyttää maan. Herra on sanallaan luonut taivaat. Ps. 33:5–6

Jumalanpalvelus verkossa klo 10 Tuusulan kirkosta. Toteuttavat pappi Sini Honkanen, lähetti Aaro Rytkönen saarnaa, kanttori Erja Hartala sekä Heidi Korhonen-Björkman, urut.

Kolehdilla tuemme Oman seurakunnan nimikkolähetti Aaro Rytkösen työtä Omanissa Suomen Lähetysseuran kautta.

Voit tukea Suomen Lähetysseuran työtä verkossa

Ma 19.4. klo 15 Jokelan ekavauvaryhmä verkossa. Saat linkin ryhmän vetäjältä: Anne Lähteenmäki, p. 040 628 0969 tai **@**.

Ma 19.4. klo 16.30 Verkkomuskari Teamsissa. Noin 30 min mittaisessa muskarihetkessä lauleskellan, körötellään, taputellaan ja lorutellaan yhdessä kotisohvalta käsin. Linkin löydät verkkosivuiltamme sekä Facebookista ”Tuusulan serakunta lapset ja perheet” -sivulta.

Ti 20.4. klo 13 Perhekerho verkossa Jokelan Kotikirkosta. Tervetuloa kaikille avoimeen perhekerhohetkeen, joka toteutetaan verkossa TEAMS-alustalla. Jutellaan, lauletaan, leikitään ja askarrellaan yhdessä päivän teeman mukaan. Löydät osallistumislinkin Facebookista hakusanalla Jokelan perhekerho.

Ti 20.4. klo 10 Verkkomuskari Teamsissa. Noin 30 min mittaisessa muskarihetkessä lauleskellan, körötellään, taputellaan ja lorutellaan yhdessä kotisohvalta käsin. Linkin löydät verkkosivuiltamme sekä Facebookista ”Tuusulan serakunta lapset ja perheet” -sivulta.

Ti 20.4. klo 15 Srk-keskuksen ekavauvaryhmä verkossa. Saat linkin ryhmän vetäjältä: Anne Lähteenmäki, p. 040 628 0969 tai **@**.

Ti 20.4. klo 18 DISCORD nuortenilta Kotikirkosta. Lisätietoa verkkosivuillamme.

Ke 21.4. klo 18.30 Raamattuluento verkossa. Eero Ahonen, ”Jumalan herättämä”. Yhteistyössä Kansanlähetyksen kanssa.

Pe 23.4. klo 18.30 Sanan ja rukouksen ilta verkossa. Puhumassa evankelista Liisa Pura. Ilta löytyy YouTubesta hakusanoilla ”Liisa Pura Tuusula”.

Pe 23.4. klo 18 DISCORD nuortenilta seukkarilta. Lisätietoa verkkosivuillamme.

PAPPI TAVATTAVISSA/ YKSITYINEN EHTOOLLINEN

Su 25.4.

• klo 11-13 Tuusulan ja Kellokosken kirkoissa sekä Jokelan kotikirkossa
  • klo 14-16 Rihasalissa.

SUNNUNTAI 25.4.

3. SUNNUNTAI PÄÄSIÄISESTÄ

Kohota Jumalalle riemuhuuto, maa, riemuitkaa, maan asukkaat! Laulakaa hänen nimensä kunniaa, kiittäkää ja ylistäkää häntä. Ps. 66:1-2.

Jumalanpalvelus verkossa klo 10 Tuusulan kirkosta. Toteuttavat pappi Satu Mäkinen, kanttorit Riina Haapaniemi ja Tuula Saarensola.

Kolehdilla tuemme Kirkon Ulkosuomalaistyötä Kirkkohallituksen kautta.

VIIKKOTOIMINTA SÄHKÖISESTI

Jos haluat saada sähköpostilla tietoa seurakunnan säännöllisestä viikkotoiminnasta niin voit liittyä sähköpostilistalle.

Viikkotiedote lähetetään torstaisin sähköpostilla. Liittymislinkin löydät verkkosivuiltamme etusivulta heti pääkuvan alta vihreällä tekstillä: ”Liity postituslistalle” tai osoitteesta: www.tuusulanseurakunta.fi/82-sahkoinen-viikkotiedote.