Ilmoitukset lehdissä
Pieni talitintin poikanen on ihmisen kädessä kuin turvassa

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan keskiviikon Keski-Uusimaa Viikossa ja torstain Keski-Uusimaassa.

TOIMINTA ON TAUOLLA TOISTAISEKSI

Korona-ohjeistuksista johtuen seurakunnan kokoava toiminta on peruttu ainakin 31.1. asti.

Seuraa ilmoituksiamme

Päivitämme toimintaa viikoittain lehti-ilmoituksessamme sekä verkkosivuilla www.tuusulanseurakunta.fi ja facebookissa hakusanoilla”Tuusulan seurakunta” sekä ”Tuusulan seurakunta lapset ja perheet”.
Sieltä löytyvät ajan tasalla olevat tiedot.

TUUSULA KIRKON MESSUT STRIIMATAAN

Tuusulan kirkon messu striimataan eli lähetetään suorana verkkoon joka sunnuntai. Lähetys on katsottavissa verkkosivuiltamme.

STRIIMATUT TILAISUUDET NÄKYVÄT VERKKOSIVULLAMME

Osallistu tilaisuuksiin verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi. Löydät linkin tilaisuuksiin suoraan etusivultamme otsikolla ”suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet” tai kirjoittamalla osoitekenttään: www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

PAPPI TAVATTAVISSA/YKSITYINEN EHTOOLLINEN

Tuusulan ja Kellokosken kirkoissa sekä Jokelan kotikirkossa on pappi tavattavissa keskustelua ja/tai yksityistä ehtoollista varten. Voit tulla yksin tai yhdessä läheisesi kanssa.

Tuusulan kirkossa

Su 31.1. klo 11-12

Kellokosken kirkossa

Su 31.1. klo 11-14

Jokelan kotikirkossa

Su 31.1. klo 11-14

Rihasalissa

Su 24.1. klo 15-17
Su 31.1. klo 15-17

Muistathan myös kirkkoon tullessasi noudattaa korona-ohjeistuksia.

EKAVAUVARYHMÄT VERKOSSA

Ekavauvaryhmä kokoontuu verkossa seuraavasti:
Kotikirkon ekavauvaryhmä maanantaina 18.1. klo 15 ja srk-keskuksen ekavauvaryhmä tiistaina 19.1. klo 15.
Saat linkin ryhmän vetäjältä: Anne Lähteenmäki, p. 040 628 0969 tai
**@**.

SUNNUNTAI 17.1.   2. Sunnuntai loppiaisesta

Kiittäkää Herraa, huutakaa avuksi hänen nimeään, kertokaa kansoille hänen suurista teoistaan! Ps. 105:1

Striimattu jumalanpalvelus klo 10 Tuusulan kirkosta. Jumalanpalvelus toteutetaan striimattuna ilman läsnä olevaa seurakuntaa. Toteuttavat pappi Lauri Seppänen sekä kanttorit Eero Hartikainen ja Tuula Saarensola. Voit osallistua jumalanpalvelukseen verkkosivuiltamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Päivän tekstit:
Päivän tekstit ovat luettavissa kirkkovuosikalenterista.

Kolehdilla tuemme eri järjestöjöen päihde- ja kriminaalityötä Kirkkohallituksen kautta.

SUNNUNTAI 24.1.  3. Sunnuntai loppiaisesta

Taivaat julistavat hänen vanhurskauttaan,
kaikki kansat näkevät hänen kunniansa.
Ps. 97:6

Striimattu jumalanpalvelus klo 10 Tuusulan kirkosta. Toteuttavat kirkkoherra Ulla Rosenqvist sekä kanttorit Erja Hartala ja Riina Haapaniemi.

Päivän tekstit:
Päivän tekstit ovat luettavissa kirkkovuosikalenterista

Kolehdilla tuemme kristittyjen yhteyden edistämistä Suomen Ekumeenisen Neuvoston kautta.