Ilmoitukset lehdissä

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan keskiviikon Viikkouutisissa ja torstain Keski-Uusimaassa.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN 15.-22.7.2018

SU 15.7. - KIRKASTUSSUNNUNTAI

Hän loistaa valona, hän säteilee kirkkautta, hohde verhoaa hänen suuren voimansa. Hab. 3: 4

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Mukana papit Elisa Varkemaa, Timo Huuhtanen, kanttori Riina Haapaniemi sekä vapaaehtoiset.

Messu klo 10 Jokelan kirkossa. Mukana pappi Sini Honkanen, kanttori Heli Kaasalainen sekä vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Mukana pappi Sini Honkanen, kanttori Heli Kaasalainen sekä vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Kolehdilla tuemme lasten musiikkikasvatusta, erityisesti virsikasvatusta, Nuori kirkko ry:n kautta.

Etelä-Tuusula

La 14.7. klo 10 Konfirmaatiomessu Tuusulan kirkossa, Valkeala 1.

Su 15.7. klo 18 Kesäkuoron harjoitus kirkkotuvalla. Tuttuja kesäisiä kansanlauluja yksiäänisesti ja stemmoissa. Esiintyminen su 22.7. klo 10 Tuusulapäivän Kansanlaulukirkossa. Muut harjoitukset ti 17.7. ja to 19.7. klo 18 Tuusulan kirkossa.

Ke 18.7. klo 18 Posetiivarien konsertti Tuusulan kirkossa. Vapaa pääsy, kolehti kulujen peittämiseksi.

To 19.7. klo 19 Yhteiskristillinen rukousilta kirkkotuvalla. Rauno ja Salme Helppi Intian-Missiosta. Ylistysmusiikki Jari Sipilä. Rukouspalvelu. Mukana Heljä Markkula.

La 21.7. klo 10 Konfirmaatiomessu Tuusulan kirkossa, Viitakko 4.

Jokela

To 19.7. klo 19 Duo Joseidan konsertti Jokelan kirkossa. Iida-Alina Poijärvi, sello ja Maria Kämppi, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 5€.

Kellokoski

Ke 18.7. klo 13 Kellokosken kesäkahvila Kellokosken srk-talolla. Mukana Johanna Makkonen tai Tiina Penttilä.

Ke 18.7. klo 18.30 Rukousalttari-raamattupiiri Kellokosken srk-talossa.

SU 22.7. - LUOMAKUNAN SUNNUNTAI

Sinä tahdot sisimpääni totuuden - ilmoita siis minulle viisautesi! Ps. 51: 8

Kansanlaulukirkko klo 10 Tuusulan kirkossa. Mukana papit Sini Honkanen ja Elisa Varkemaa, kanttorit Riina Haapaniemi ja Tuula Saarensola, kesäkuoro ja soittajat sekä vapaaehtoiset. Klo 9.30 Lionsien kirkkovenesoutu saapuu kirkkorantaan, seppeleen lasku. Messun jälkeen kirkkokahvit kirkkopihalla.

Messu klo 10 Jokelan kirkossa. Mukana pappi Johan Savola, kanttori Antti Vilkko sekä vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Kirkko keskellä kylää -musiikkijumalanpalvelus klo 12 Kellokosken kirkossa. Mukana papit Johan Savola ja Sini Honkanen, kanttori Antti Vilkko, Riku Niemi Orchestran muusikkoja sekä vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Kolehdilla tuemme Ylivieskan uuden kirkon rakentamista tulipalossa tuhoutuneen kirkon tilalle.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN 22.-29.7.2018

Etelä-Tuusula

La 21.7. klo 10 Konfirmaatiomessu Tuusulan kirkossa, Viitakko 4.

Su 22.7. klo 14 Konfirmaatiomessu Tuusulan kirkossa, Valkeala 3.

Ke 25.7. klo 18 Lähetysilta Kirsti Timosella, Autionkuja 12. Mukana Kenian lähetit Satu ja Jorma Arkkila,  rovasti Hannu Hartala ja kanttori Tuula Saarensola. Laulamme Siionin Kannelta. Tervetuloa!

Su 29.7. klo 14 Konfirmaatiomessu Tuusulan kirkossa, Jokioinen.

Kellokoski

Ke 25.7. klo 18.30 Rukousalttari-raamattupiiri Kellokosken srk-talossa.

SU 29.7. – 10. sunnuntai helluntaista

Herra, anna minulle ymmärrystä, tee sanasi mukaan! Ps. 119: 169

Konfirmaatiomessu klo 10 Tuusulan kirkossa. Viitakko 5 -rippikoululaiset. Mukana papit Eliisa Winberg ja Juha Leinonen, kanttorina Antti Vilkko, vapaaehtoiset.

Messu klo 10 Jokelan kirkossa. Mukana pappi Sini Honkanen, kanttorina Tuula Saarensola, vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Messu klo 17 Kellokosken kirkossa. Mukana pappi Janne Hollo, kanttori Tuula Saarensola,  vapaaehtoiset. Kirkkokahvit.

Kolehdilla tuemme diakoniatyötä maailmalla. Avun vie perille Suomen Lähetysseura.