Ilmoitukset lehdissä
kolme ketunleivän valkoista kukkaa keskellä kuvaa. Taustalla vihreitä lehtiä.

Ilmoitukset lehdissä

Seurakunnan viikkoilmoitusta on jaossa kaikissa toimitiloissa ja sen voi myös tilata omaan sähköpostiin. Viikkoilmoitus julkaistaan keskiviikon Keski-Uusimaa Viikossa ja torstain Keski-Uusimaassa.

Tervetuloa kaikkiin tilaisuuksiimme! Kohdataan turvallisesti käyttäen maskia, pitäen riittävää etäisyyttä ja huolehtien käsihygieniasta. Tulethan vain terveenä.

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet näkyvät verkkosivuillamme

Suoratoistetut ja videoidut tilaisuudet löydät verkkosivuiltamme ”Suorat lähetykset verkossa ja videotallenteet” tai kirjoittamalla osoitekenttään: www.tuusulanseurakunta.fi/2294-seurakunta-verkossa.

Seuraa ilmoituksiamme

Päivitämme toimintaa viikoittain lehti-ilmoituksessamme sekä verkkosivuilla www.tuusulanseurakunta.fi ja Facebookissa hakusanoilla ”Tuusulan seurakunta” sekä ”Tuusulan seurakunta lapset ja perheet”.
Sieltä löytyvät ajan tasalla olevat tiedot.

ETELÄ-TUUSULA

SU 22.5.

• kl 17 Gemensam vårkväll med  aftonandakt och kvällsmat.

MA 23.5.

• klo 18.30 raamattupiiri Lahelan siivessä.

TI 24.5.

• klo 13.30 ulkoilupäivä Russalla. Grillissä voi grillata omia makkaroita klo 13.30-15.30. Mahdollisuus lähteä sup-retkelle, ilmoittautuminen verkkosivuilla.
  • klo 17.45 naisten raamattu- ja rukouspiiri Rihasalissa.
  • klo 18.30 kohtaamispaikan naisten solu srk-keskuksen Olkkarissa.

KE 25.5.

• klo 13 Tuusulan lähetyspiiri srk-keskuksen Helmessä. Ajankohtaista lähetystyötä sekä oman elämän kuulostelua.

PE 27.5.

• klo 19 Israel-rukouspiiri srk-keskuksen Helmessä.

JOKELAN KOTIKIRKKO, Keskustie 2

SU 22.5.

• klo 16 monikulttuurinen sunnuntai-ilta maahanmuuttajille sekä sinulle, joka haluat ystävystyä uusien tuliljoiden kanssa. Illoissa on mukana tulkit. Lastenhoito. Pientä tarjoilua.

Ti 24.5.

• Iloiset Afrikan auttajat -ryhmä. Hartaus, kuulumisia, kahvittelua, mahdollisuus tehdä käsitöitä ja sdda tietoa töstä Etiopian vammaisten lasten hyväksi.

KELLOKOSKEN SRK-TALO JA KIRKKO, Männistöntie 5

MA 23.5.

• klo 18 naisten raamis. Lastenhoito alle 7-vuotiaille.

TI 24.5.

• klo 12 diakoniaruokailu vähävaraisille, yksinäisille ja myös perheellisille tuusulalaisille. Hinta 2€.

KE 25.5.

• klo 12 kiva nähdä -ryhmä eläkeläisille. Klo 12 ruokailu (5€) ja klo 13 ohjelmaa.
  • klo 18 rukousalttari, kaikille avoin raamattu- ja rukouspiiri

MESSUT HELATORSTAINA 26.5.

Galilean miehet, mitä te siinä seisotte katselemassa taivaalle? Tämä Jeesus, joka otettiin teidän luotanne taivaaseen,
tulee kerran takaisin, samalla tavoin kuin näitte hänen taivaaseen menevän. Ap. t. 1:11

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Anna Markkanen sekä kanttorit Eero Hartikainen ja Minna Lamminen.

Messu klo 10 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Eveliina Moilanen ja kanttori Erja Hartala.

Messu klo 11 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Tiina Eriksson ja kanttori Antti Vilkko.

Päivän tekstit
Päivän tekstit löydät kirkkovuosikalenterista.

Kolehdilla tuemme Suomen Lähetyslentäjien hengen pelastavien lentojen järjestämistä turvattomilla ja vaikeakulkuisilla alueilla kehittyvissä maissa.

MESSUT SUNNUNTAI  29.5.
6. sunnuntai pääsiäisestä

Herra, kuule, kun huudan sinua! Ole minulle armollinen, vastaa pyyntööni. Ps. 27:7

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. ToteuttavPäivi Säämänen ja kanttori Minna Lamminen. Kirkkokahvit. Voit osallistua messuun myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Pohjois-Tuusulan kesänavausmessu klo 10 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Timo Huuhtanen, kanttorit Antti Vilkko ja Erja Hartala sekä kesäkuoro. Kirkkokahvit. Kellokoskella ei ole messua.

Päivän tekstit
Päivän tekstit löydät kirkkovuosikalenterista.

Kolehdilla tuemme koulutuksen mahdollistamista ja laadun parantamista Kirkon Ulkomaanavun kautta.

ETELÄ-TUUSULA

MA 30.5.

• klo 18.30 raamattupiiri Lahelan Siivessä.

TI 31.5

• klo 17.45 naisten raamattu- ja rukouspiiri Rihasalissa.

KE 1.6.

• klo 20 ”Argentiinalainen ilta” Kesäillan musiikkia -konsertti Tuusulan kirkossa. Astor Piazzollan ja Martin Palmerin musiikkia esittävät Spiritoso-kuoro, mezzosopraano Minna Lamminen, Erja Unkari, viulu; Lauri Hongisto, sello; Riina Haapaniemi, piano; Antti Vilkko, piano ja Eero Hartikainen, kuoronjohto. Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

TO 2.6.

• klo 9 rukousaamiainen kirkkotuvalla.
  • klo 9 päihdetyön aamuryhmä srk-keskuksen Helmessä

SU 5.6.

• klo 14 israel-päivä srk-keskuksen Tähtitaivaassa. Luennot Pekka Sartola, Viktor Klimenkon konsertti, Iltajuhalassa Junnu Aaltonen sekä Juha ja Kirsi Korkeamäki.

JOKELAN KOTIKIRKKO, Keskustie 2

MA 30.5.

• klo 18.30 maanantairaamattupiiri

TI 31.5.

klo 18.30 miesten raamattupiiri

KELLOKOSKEN SRK-TALO JA KIRKKO, Männistöntie 5

KE 1.6.

klo 18 rukousalttari, kaikille avoin raamattu- ja rukouspiiri

MESSUT SUNNUNTAI  5.6.
Helluntai

Kun sinä lähetät henkesi,
se luo uutta elämää.
Ps. 104:30

Messu klo 10 Tuusulan kirkossa. Toteuttavat pappi Lauri Seppänen ja kanttori Riina Haapaniemi. Kirkkokahvit. Voit osallistua messuun myös verkkosivuillamme www.tuusulanseurakunta.fi.

Messu klo 10 Kotikirkossa. Toteuttavat pappi Eveliina Moilanen ja kanttori Antti Vilkko. Kirkkokahvit.

Messu klo 12 Kellokosken kirkossa. Toteuttavat pappi Sini Honkanen j akanttori Antti Vilkko. Kirkkokahvit.

Päivän tekstit löytyvät kirkkovuosikalenterista

Kolehdilla tuemme kirkkoa ja kristittyjä kohtaamaan uushenkisyydestä vastauksia hakevia ihmisiä sekä välittämään heille evankeliumia Hengen uudistus kirkossamme ry:n kautta.

VIIKKOTOIMINTA SÄHKÖISESTI

Jos haluat saada sähköpostilla tietoa seurakunnan säännöllisestä viikkotoiminnasta niin voit liittyä sähköpostilistalle.

Viikkotiedote lähetetään torstaisin sähköpostilla. Liittymislinkin löydät verkkosivuiltamme etusivulta heti pääkuvan alta vihreällä tekstillä: ”Liity postituslistalle” tai osoitteesta: www.tuusulanseurakunta.fi/82-sahkoinen-viikkotiedote.