Katse Golgatalle

Konsertissa laulavat Enni Pöykkö (vas.) ja Kalervo Pöykkö. Antti Vilkko (takana keskellä) säestää pianolla.

Katse Golgatalle

Katselen Golgatalle -lounaskonsertti torstaina 17.3.2016 klo 12.30 Kellokosken kirkossa. Pääsiäinen lähestyy, ja sen tapahtumiin liittyen lounaskonsertissa soivat hengelliset sävelmät. Ne keskittyvät pääsiäisen sanomaan.

Konsertin rungon muodostaa Tuomo Nikkolan laulusarja Katselen Golgatalle. Nikkola on sovittanut laulut kansansävelmien pohjalta nais- ja miesäänelle ja pianolle. Sarja muodostuu kuudesta laulusta, jotka vievät kuulijan katsomaan Golgatalla kärsivää Kristusta. Laulut ylistävät Jumalaa suuresta koko maailmaa koskevasta pelastusteosta. Konsertissa kuullaan myös muutama samaan teemaan liittyvä yksinlaulu.

Konsertissa laulavat Enni ja Kalervo Pöykkö. Pianistina toimii Kellokosken kanttori Antti Vilkko.

Enni Pöykkö on opiskellut laulua Sibelius-Akatemiassa kirkkomusiikin osastolla. Hänen opettajinaan toimivat Kuopiossa Seija Mikkonen ja Helsingissä Aulikki Eerola.

Kalervo Pöykkö on opiskellut laulua mm. Esko Jurvelinin ja Leila Kilpisen johdolla. Hän valmistui 1999 Oulun konservatoriosta kirkkomuusikoksi pääaineenaan laulu. Pöykkö työskentelee nykyisin Tuusulan seurakunnassa pappina.

Katselen Golgatalle -lounaskonsertti torstaina 17.3.2016 klo 12.30 Kellokosken kirkossa (Männistöntie 5, Kellokoski).

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):