Uuden seurakuntakeskuksen kauppakirjat allekirjoitettiin
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Uuden seurakuntakeskuksen kauppakirjat allekirjoitettiin

Tuusulan seurakunnan uuden seurakuntakeskuksen kauppakirjat allekirjoitettiin 22.3. Senaatti-kiinteistöt ja Tuusulan kunta sekä Tuusulan kunta ja Tuusulan seurakunta allekirjoittivat tiistaina 22.3. kauppakirjat entisen Puolustusvoimien kansainvälisen keskuksen rakennuksista.

Tuusulan kunta osti kiinteistön ensin Senaatti-kiinteistöltä ja myi sen heti perään Tuusulan seurakunnalle. Kauppahinta oli 1,905 miljoonaa euroa.

Uusi seurakuntakeskus sijaitsee entisellä varuskunta-alueella Tuusulan uimahallin takana. Toistaiseksi rakennusten ympärillä on vielä puistoalueita ja metsää, mutta tulevaisuudessa Rykmentinpuiston alueelle on suunniteltu palveluita ja asuinrakentamista. Silloin seurakuntakeskus tulee olemaan keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Seurakuntakeskukseen on tarkoitus rakentaa ohi suunnitellulle kävelytielle päin uusi sisäänkäynti, muutoin remontti koskee lähinnä sisätiloja. Uusiin tiloihin mahtuvat eri puolille Tuusulaa väistötiloihin sijoitettujen työntekijöiden työtilat, kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto sekä iso sali ja erilaisia kokoontumistiloja. Myös päiväkerhot, perhekerho ja nuorisotyö saavat omat toimivat tilat.

22.03.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: