Missä olet Joku?
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Missä olet Joku?

Aina en jaksa ymmärtää. En vaikka ihan yrittäisin. Kesäaikaa en edes yritä. Kun en vaan ymmärrä. Miksi me täysijärkiset aikuiset ihmiset yhtäkkiä siirrämme kuuliaisesti kelloja tunnilla eteenpäin, koska Joku käskee? Juuri kun aamuisin on ollut melkein valoisaa, tulee taas pimeää. Unirytmi sekoaa ja aamulla ei jaksaisi nousta ylös. Ihan kuin tämä yhden tunnin siirtäminen toisi jotain hyvää. Joku sen on vain keksinyt. Kuuliaisesti silti niin teemme, sen sijaan että kansa nousisi kapinaan ja vaatisi kesäajan poistamista.

Olemme niin tottuneita noudattamaan kieltoja ja sääntöjä, että siinähän se kesäaikakin menee. Jotkut säännöt ja ohjeet ovat tietysti tarpeellisia (vaikka turvavyön käyttö), mutta on niitä paljon ihan hullunhalpoja hatusta vedettyjä normeja, joita täällä peräpohjolassa nätisti noudatetaan. Vai mitä mieltä olisit, voisiko kaupassa sittenkin myydä vähän keskitasoa käyrempää kurkkua, vaikka Joku senkin taitaa kieltää?

Mieleni tekisi välillä barrikadille, mutta mitä siitäkin sitten tulisi? Ja mitä pitäisi tehdä, että jotain todella tapahtuisi? Joten tyydyn purnuttamaan ihan omassa lähipiirissäni ja toivon, että Joku tekisi asialle joitain. Ehkä joskus kaukaisessa tulevaisuudessa pääsemme vielä kesäajasta eroon. Siihen asti toivon ja odotan, että Joku ilmiintyy. Joku, missä olet, pelasta meidät! Onneksi Kristus ei jäänyt odottelemaan vaan toimi, ihan itse.

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: