Kuorojen yhteiskonsertti Kellokosken kirkossa

Kellokosken kappelikuoro vuonna 2014.

Kuorojen yhteiskonsertti Kellokosken kirkossa

Tuusulan Kirkkokuoro ja Kellokosken Kappelikuoro yhdistävät tänä keväänä voimansa ja pitävät yhteisen konsertin Kellokosken kirkossa keskiviikkona 11.5. klo 20.

Konsertti on matkaanlähtökonsertti, sillä kuorot suuntaavat konserttimatkalle Mäntyharjun seurakuntaan seuraavana viikonloppuna. Ajatus yhteisestä kuorovierailusta Mäntyharjulle syntyi, kun Tuusulan seurakunnan pitkäaikainen pappi Ann-Maarit Joenperä valittiin Mäntyharjun seurakunnan kirkkoherraksi.

Konsertissa kuullaan mm. Jean Sibeliuksen, Ilkka Kuusiston, Pekka Kostiaisen ja Juhani Haapasalon musiikkia.

Tuusulan kirkkokuoro

Tuusulan Kirkkokuoro ry on Tuusulan seurakunnassa ja erityisesti sen eteläalueella toimiva seurakunnan sekakuoro. Se on Tuusulan yhtäjaksoisesti toimineista kuoroista vanhin ja on toiminut jo 1900-luvun ensimmäiseltä vuosikymmeneltä lähtien. Kuoro kokoontui ensi kerran 1908. Nykyään kanttori Tuula Saarensolan johtamaan kuoroon kuuluu keskimäärin 22 jäsentä. Kuoro rikastuttaa seurakunnan kokoontumisia laululla ja tukee messun liturgiaa sekä virsi- ja yhteislaulua seurakunnan tilaisuuksissa.

Kellokosken Kappelikuoro

Kellokosken Kappelikuoro noin 25 hengen sekakuoro, joka laulaa mm. Kellokosken kirkon jumalanpalveluksissa ja Kauneimmissa joululauluissa sekä pitää omia konsertteja. Kappelikuoro on tehnyt historiansa aikana useita kuoromatkoja ulkomaille sekä osallistunut valtakunnallisille kirkkomusiikkijuhlille, viimeksi keväällä 2012 Jyväskylässä. Syksyllä 2014 kuoro juhlisti 40-vuotista taivaltaan juhlakonsertilla sekä tekemällä konserttimatkan Kurikkaan. Kellokosken Kappelikuoroa johtaa kanttori Antti Vilkko.

Kuorokonsertti "Matkaa teemme tiellä taivaan". Tuusulan Kirkkokuoro ja Kellokosken Kappelikuoro. Keskiviikkona 11.5. klo 20 Kellokosken kirkko, Männistöntie 5. Vapaa pääsy.

9.5.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):