Kesä on remonttien aikaa

Kesä on remonttien aikaa

Tuusulan seurakunnalla on muutamia isompia kunnostusprojekteja kesän aikana.

Jokelan kirkolla uusitaan käyttövesi- ja lämmitysputket. Samalla myös patterit uusitaan tulevaisuutta silmällä pitäen. Kirkkoon asennetaan maalämpöön sopivat patterit, sillä suunnitteilla on tulevaisuudessa hyödyntää maalämpöä. Nykyiset patterit eivät siihen sovellu. Remontista johtuen kirkko on kokonaan kiinni kesä-heinäkuun ajan ja toiminnat pyritään siirtämään muihin tiloihin.

Rusutjärven leirikodilla maalataan rakennusten julkisivut. Töitä tehdään aina kun se on muilta töiltä mahdollista. Maalaaminen hoidetaan nosturilla, joka päivän päätteeksi siirretään syrjään. Näin rakennustelineistä ei aiheudu vaaratilanteita Rusutjärvellä järjestettävillä leireillä.

Syksyn kuluessa on myös tarkoitus tervata Tuusulan kirkon katto.

Uuden seurakuntakeskuksen remonttia suunnitellaan parasta aikaa ja se alkaa näillä näkymin syksyn alussa.

18.5.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):