Taidetta

Pienoismalli Ristimonumentista. Valmis monumentti tulee olemaan n. 10 metriä korkea.

Taidetta uuden seurakuntakeskuksen pihamaalle

Uuden seurakuntakeskuksen pihamaalle on tulossa taidetta. Tuusulan kunta edellyttää, että seurakuntakeskuksen kirkollinen luonne selviää sen ulkoilmeestä. Siksi kirkkovaltuusto hyväksyi kahden taideteoksen hankinnan toukokuun kokouksessaan.

Tulevan seurakuntakeskuksen pihamaalle rakennetaan Ristimonumentti ja Kellotapuli. Molempien töiden rakennusmateriaali on betoni. Teokset on suunnitellut tuusulalainen arkkitehti Klaus Winqvist.

Ristimonumentti tulee olemaan n. 10 metriä korkea. Se sijoitetaan seurakuntakeskuksen Hyrylän keskustan puoleiselle sivulle.

Kellotapuli sijoitetaan seurakuntakeskuksen eteläpäähän eli pääsisäänkäynnin lähelle. Siihen asennetaan vanhan seurakuntakeskuksen kellotapuli kellot.

27.5.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):