Erkki Brisk 10 vuotta kerhonohjaajana

Nuorisotyönohjaaja Tommi Aulasmaa (vas.) onnittelee ja ojentaa ansiomerkin ja kunniakirjan Erkki Briskille.

Erkki Brisk 10 vuotta kerhonohjaajana

Riihikalliolainen Erkki Brisk on toiminut seurakunnan isä-poika eräkerhossa kerhonohjaajana 10 vuotta.

Erkki palkittiin Poikien ja Tyttöjen keskuksen ansiomerkillä ja kunniakirjalla sekä Partaharju aiheisella kirjalla. Palkitseminen tapahtui Kirkkonummen Räfsössä pidetyllä isä-poika leirillä 28.8.2016, jossa Erkki oli ohjaajana taas kerran. Erkki on myös ollut kouluikäisten leireillä vuosien varrella mukana ja kutsuu itseään "isäseksi".

Varhaisnuorisotyö yhdessä koko seurakunnan kanssa onnittelee Erkkiä lämpimästi.

14.9.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):