Seikkailupyhäkoulun mainos.

Seikkailupyhis

Koe Raamatun kertomukset seikkaillen! Sunnuntaisin 8.11., 15.11. ja 22.11. klo 15-16. Lähtö kirkkotuvan edestä (Kirkkotie 34).

Seikkailuun kutsumme kaikki 4 -vuotiaasta alkaen. Nuoremmat voivat tulla vanhemman kanssa.

Seikkailun lopuksi tarjolla mehua ja keksejä. Seikkailemme ulkona Tuusulan kirkon ympäristössä ja aloitamme seikkailun kirkkotuvan edestä. Mukaan sään mukaiset ulkovaatteet.

Seikkailu huipentuu Hoosiannakirkkon 29.11. klo 16-17.

Pyhäkoulussa

• kerrotaan Raamatun kertomuksia
  • lauletaan
  • hiljennytään
  • askarrellaan
  • leikitään

Pyhiksessä näkyy ja kuuluu suomalainen tapa- ja perinnekulttuuri.

Pyhäkoulu suunnitellaan yli 3-vuotiaille, mutta pienemmätkin ovat pyhäkouluun tervetulleita. Pienempien tueksi toivomme tutun aikuisen läsnäoloa.

Kohtaamispaikkamessun pyhäkoulu

Kohtaamispaikkamessu aloitetaan aina aikuiset ja lapset yhdessä. Lapset lähtevät pyhäkouluun, kun messun alussa vietettävä ehtoollinen on ohi. Heidät jaetaan kahteen ryhmään, jotka ovat alla kouluikäiset ja kouluikäiset.

Pyhäkoulu kestää messun loppuun saakka. Sen jälkeen kaikki kokoontuvat yhteiselle iltapalalle.

TERVETULOA PYHÄKOULUUN!

Tulevia tapahtumia

Ei tapahtumia tai tapahtuma­tietojen haku epäonnistui.

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan pyhäkoulun vetäjäksi!

Pyhäkoulun vetäminen lapsille on mukavaa puuhaa! Vapaaehtoistoimintaan otetaan ilomielin aikuisia ja nuoria.

Satu Lintunen
varhaiskasvatuksen ohjaaja