Pyhäkoulu

• hiljennytään
  • askarrellaan
  • leikitään

Pyhiksessä näkyy ja kuuluu suomalainen tapa- ja perinnekulttuuri.

Pyhäkoulu suunnitellaan yli 3-vuotiaille, mutta pienemmätkin ovat pyhäkouluun tervetulleita. Pienempien tueksi toivomme tutun aikuisen läsnäoloa.

JOKELAN KIRKON PYHÄKOULU

Jumalanpalveluksen yhteydessä järjestetään pyhäkoulu lapsille kuun ensimmäisenä sunnuntaina 3.9., 5.11. ja 3.12.2017.

Jumalanpalvelus aloitetaan yhdessä, kunnes pyhäkoulun ohjaajat ja lapset siirtyvät kerhotilaan. He palaavat takaisin kirkkosaliin ehtoolliselle.

KOHTAAMISPAIKKAMESSUN PYHÄKOULU

sunnuntaina 5.11., 10.12.2017 klo.17

Kohtaamispaikkamessu aloitetaan aina aikuiset ja lapset yhdessä. Lapset lähtevät pyhäkouluun, kun messun alussa vietettävä ehtoollinen on ohi. Heidät jaetaan kahteen ryhmään, jotka ovat alla kouluikäiset ja kouluikäiset.

Pyhäkoulu kestää messun loppuun saakka. Sen jälkeen kaikki kokoontuvat yhteiselle iltapalalle.

TUUSULAN KIRKON PYHÄKOULU

Jumalanpalveluksen yhteydessä järjestetään pyhäkoulu lapsille kuun kolmantena sunnuntaina 15.10., 19.11. ja 17.12.2017

Jumalanpalvelus aloitetaan yhdessä, kunnes pyhäkoulun ohjaajat ja lapset siirtyvät kirkkotuvalle. He palaavat takaisin kirkkosaliin ehtoolliselle.

TERVETULOA PYHÄKOULUUN!

Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan pyhäkoulun vetäjäksi!

Pyhäkoulun vetäminen lapsille on mukavaa puuhaa! Vapaaehtoistoimintaan otetaan ilomielin aikuisia ja koulutetaan pyhisopettajiksi.

Katja Manninen-Abbouchi
pyhäkoulut, päivähoitoyhteistyö ja perhetyö