Hereilläolon aika!
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Hereilläolon aika!

Kun seuraa maailman tapahtumia, ja jo ihan pelkästään Suomessakin, huomaa kuinka hyvä ja paha ovat vastakkain monessa asiassa. Tapahtumat seuraavat toistaan ja monet ihmiset kiistelevät kuka on oikeassa ja miksi piti tapahtua niin kuin tapahtui.

Olen viime aikoina huomannut, kuinka onneksi myös kristityt ovat “heränneet” puolustamaan oikeuttaan rakastaa Jumalaa ja elää kristillistä elämää. Se on ollut monelle aiemmin perusoikeus, niin kuin tietysti pitääkin. Meillä on Suomessa uskonvapaus, eikä ketään pitäisi vainota,kiusata tai muuten vahingoittaa uskonsa tähden.

Muualla maailmassa se ei ole niin helppoa. Mm. monessa maassa kristittyjä vainotaan uskonsa tähden - kidutetaan ja tapetaan. Olen tietoinen maailmalla joissakin valtioissa tapahtuvista kristittyjen lynkkauksista ja tapoista. Sen tähden meidän kristittyjen tulee rukoilla toistemme puolesta ja varsinkin heidän, jotka ovat vainojen keskellä.

Elämme historiallisia hetkiä maailmassa, jossa hyvä ja paha taistelevat ihmisten ajatuksissakin. Saati muuten. Kaikkien kristittyjen tulee seistä vahvassa linjassa hyvän Jumalamme, Jeesuksen Kristuksen puolella.

Ollaan hereillä ja tehdään kukin sitä, mitä Jumala on meille johdattanut tehtäväksi, ja ollaan rohkeita kristittyjä!

Rohkeus ja hereilläolo maailman tapahtumien keskellä luo ymmärrystä ja viisautta koko kristikuntaan! Usko antaa voimaa ja rohkeutta toimia oikein, vaikka se paha yrittääkin sotkea ihmisten mieliä ja toimia minkä ehtii. Itseänikin se paha on yrittänyt moneen kertaan vaientaa ja alistaa pelon valtaan. Ja mitä lähempänä ihminen on Jumalaa, sen häijymmin paha yrittää eksyttää, ja jopa sekoittaa ajatuksia.

Rukoilen siunausta kaikille lukijoille, ja toivon, että tämä postaukseni herättäisi ajatuksia enemmän siitä, että mitä me itse kukin voisimme tehdä toistemme hyväksi, asuipa lähimmäisemme missä päin maailmaa tahansa. Ja että muistaisimme aina olla hereillä ja rohkeita tutustumaan myös niihin kristittyihin, joille Jumala on antanut erilaisen elämänpolun alun - jonka syyn tietää vain Herramme Jeesus Kristus. Monet vaikean alun elämälleen saaneet kristityt tietävät nyt maailman tapahtumista enemmän, kuin jos he eivät olisi tuota elämänvaihettaan läpikäyneet. Siksi heidän todistuksensa ovat äärimmäisen tärkeitä, koska ne auttavat tuomaan lisätietoa pahan tavasta toimia, ja kuinka voimme välttää pahaa ja auttaa heikompia ja avun tarvitsijoita tiedolla ja viisaudella - tarjoamalla samalla rukousapua.

Siksi hymistely ja tuomitseminen ilman keskustelua ja todellista totuuden tietämistä ovat suureksi vaaraksi kristityille. Itse otan asioista selvää ja pidän oman näkemykseni asioista, ja keskustelen mielelläni toisten kanssa saadakseni mahdollisimman totuuden peräisen tiedon asioista.

Internetissä ja muissakin viestimissä on nyt paljon asiaa, jota kannattaa seurata.

Ollaan hereillä ja siunattuja!

Elisabeth Hälinen

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: