Seurakuntaan uusi kanttorin virka

Tuusulan kanttorit (Tuula Saarensola, vas., Erja Hartala, Antti Vilkko ja Eero Hartikainen saavat pian uuden työkaverin.

Seurakuntaan uusi kanttorin virka

Tuusulan seurakunnan kirkkovaltuusto päätti tiistaina 4.10. perustaa viidennen kanttorin viran seurakuntaan.

Tuusulassa on tällä hetkellä neljä kanttoria, jotka toimivat koko seurakunnan alueella. Jumalanpalveluksia järjestetään viikoittain Tuusulan kirkossa, Jokelan kirkossa ja Kellokosken kirkossa sekä lisäksi myös Riihikalliossa ja Lahelassa. Jumalanpalvelusten lisäksi kanttoreita työllistävät vihkimiset ja hautajaiset, kuorot, konsertit sekä monet seurakunnan tilaisuudet ja tapahtumat.

Perusteluna uudelle viralle todettiin, että musiikkia tarvitaan kaiken ikäisten tilaisuuksissa vauvasta vaariin. Kanttorien osallistuminen seurakunnan erilaisiin tilaisuuksiin nähtiin tärkeänä. Jotta musiikki voisi läpäistä kaikki työmuodot ja seurakunnan musiikkityötä voidaan kehittää ja hoitaa seurakuntalaisia tyydyttävällä tavalla, tarvitaan viides kanttori.

7.10.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):