Kotikirkko tutuksi -valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi -tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen kaikkialla.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2019 kirkkokuvan äänestys

Oppilailla, vanhemmilla ja kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus äänestää kuvista mieleisintä. Äänestys tapahtuu seuraavasti:

Valitse alla olevista kuvista mieleisin ja lähetä kuvan numero ja nimi 15.11. mennessä **@** . Laita viestin otsikoksi Äänestys. Voit halutessasi perustella valintaasi.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan kuvapalkinto.

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!