Kotikirkko tutuksi -valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi -tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen kaikkialla.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2020 kirkkokuva

Tälle sivulle on koottu oppilaiden ottamista kuvista albumi ja oppilaat, vanhemmat ja muut kiinnostuneet ovat saaneet äänestää kuvista mieleisintä.

Kiitos kaikille äänestäjille. Kaikkien äänestäjien kesken arvottiin valokuvapalkinto ja onni suosi tällä kertaa Satu Santamaata. Parhaimmat onnittelut.

Alla on voittajakuvat ja kuvanottajat.

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!