Kotikirkko tutuksi -valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi -tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen kaikkialla.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2018 kirkkokuva

Oppilailla, vanhemmilla ja kaikilla kiinnostuneilla oli mahdollisuus äänestää kuvista mieleisintä. Ääniä annettiinkin reilusti ja voittajakuvat kuvaajineen löytyvät alta.

Kaikki kilpailukuvat nimineen ja numeroineen löytyvät myös alta.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin kuvapalkinto. Tällä kertaa onnetar suosi Pauliina Kilpeläistä. Parhaimmat onnittelut!

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!