Kotikirkko tutuksi valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät vain istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen jokapuolella.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2017 kirkkokuva

Oppilailla, vanhemmilla ja kaikilla kiinnostuneilla oli mahdollisuus äänestää kuvista mieleisintä. Ääniä tulikin mukava määrä ja tulokset ovat nyt selvillä ja palkinnot on jaettu.

Vuoden kirkkokuvaksi valittiin Valoloistoa. Toiseksi äänestyksessä tuli Pehmeä kirkkovieras ja kolmanneksi Hymyalttari. Alla on kuvat ottaneet ryhmät.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotiin palkinnoksi kuva. Tällä kertaa arpaonni suosi Henriikka Lipposta. Parhaimmat onnittelut!

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!