Kotikirkko tutuksi valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät vain istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen jokapuolella.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Äänestä Vuoden 2017 kirkkokuva

Oppilailla, vanhemmilla ja kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus äänestää kuvista mieleisintä. Oppilaille ja heidän vanhemmilleen menevät äänestysohjeet koulun kautta. Muut voivat äänestää mieleisintä kuvaa lähettämällä torstaihin 2.11. mennessä sähköpostia **@**
Laita viestin otsikoksi Vuoden kirkkokuva ja viestiin äänestämäsi kuvan numero. Ja mikäli haluat osallistua arvontaan, laitan viestiin yhteystietosi.

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan palkinnoksi äänestämänsä kuva.

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!