Kotikirkko tutuksi valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen kaikkialla.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2018 kirkkokuva

Oppilailla (oppilaat äänestävät opettajansa johdolla) vanhemmilla ja kaikilla kiinnostuneilla on nyt mahdollisuus äänestää kuvista mieleisintä. Äänestäkää viimeistään 2.11. sähköpostittamalla ääni **@**

Alla löytyvät kuvat nimineen ja numeroineen (klikkaa kuva suureksi).

Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan palkinnoksi kuva.

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!