Kotikirkko tutuksi valokuvakilpailu

Vuoden kirkkokuva valittu

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät vain istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen jokapuolella.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2016 kirkkokuva

Oppilaat ja vanhemmat äänestivät kuvista mieleisintä ja tulos on selvillä. Kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin palkinnoksi äänestämänsä kuva. Onnetar suosi tällä kertaa Jaana Koistista. Parhaimmat onnittelut!

Ylivoimaisesti eniten ääni sai kuva nro 6 Tunnelmaa. Toiseksi tuli kuva nro 16 Risti ja kukka ja kolmanneksi kuva nro 4 Lamppu ja pilarit. Alla on kuvat voittajaryhmistä. Onnittelut voittajille!

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!