Kotikirkko tutuksi -valokuvakilpailu

Kotikirkko tutuksi -tapahtuma

Tuusulan kolmosluokkalaiset kävivät tutustumassa kotikirkkoihinsa. Vierailun aikana koululaiset eivät istua nököttäneet kirkon penkissä, vaan ottivat kirkon haltuunsa liikkuen kaikkialla.

Kirkkovierailun aikana koululaiset käyttivät kaikkia aistejaan tutustuessaan kirkkoon ja tehdessään siitä havaintoja. Perinteiset kirkkoaistit saivat rinnaalleen tunto-, maku- ja hajuaistit. Lapset liikkuivat kirkossa kaikkia aisteja hyödyntäen.

Erilaisilla rastipisteillä he tutustuivat alttarialueeseen, ehtoollisvälineistöön ja maistoivat ehtoollisleipää. Kirkkovaatteet väreineen tulivat tutuiksi. Kirkkoa katsottiin myös kameran läpi ja koululaiset saivat kuvata ryhmässä mieleisintä kohdetta kirkosta.

Vuoden 2020 kirkkokuva

Oppilaat, vanhemmat ja muut kiinnostuneet voivat äänestää kuvista mieleisintä. Koululaiset äänestävät koulussa ja opettajia tiedotetaan aiasta. Muut voivat äänestää tästä. Äänestys on avoinna 15.11. asti.

Äänestäneiden kesken arvotaan kuvapalkinto.

Alla on kaikki kilpailukuvat.

Kauniit kuvat säilyvät muistoissa ikuisesti!