Tuusula on vuoden 2016 paras festariseurakunta

Kuva: Maata Näkyvissä -festarit, Hua Yan

Tuusula on vuoden 2016 paras festariseurakunta

Tuusulan seurakunta on vuoden 2016 Paras festariseurakunta. Seurakunnan nuoret osallistuivat Maata Näkyvissä-festivaalien järjestämään Paras festariseurakunta-kilpailuun. Ja he ottivat kisassa ansaitun ensimmäisen sijan!

Paras festariseurakunta palkittiin lauantaina 19.11. Maata näkyvissä -festivaalien päälavalla.

Vastaukset kilpailun kysymyksiin

Kilpailun kysymyksiin nuoret vastasivat somessa ja nuortenilloissa.

Miten kuvailisit seurakuntaanne viidellä sanalla?
- Pieni, mutta pippurinen, äänekäs ja rento c:

Mikä on teidän seurakuntanne juttu?
- Maailmanluokan yhteishenkeä kovaa ja korkeelta!

Hauskin festarimuisto
- Viime vuonna oma nuorten poppoo löytyi ääntä seuraamalla; aulaan tullessa kuului yhteislaulua isolla porukalla. Siellä meidän nuoret lauleli ja musisoi yhdessä muiden paikalle osuneiden kanssa intopinkeenä. Ja tietenkin kovaa ja korkealta.

Mikä tekee teidän seurakunnastanne vuoden 2016 festariseurakunnan?
- Olemme hyvällä tavalla omalaatuinen ja håtti poppoo. Tilkkutäkki-laulu kuvastaa hyvin yhdessä olemistamme. Maailmaa olemme lähteneet valloittamaan kilpailu ja hupailu kerrallaan. Viimeisimpiä saavutuksiamme ovat Norsupallon mestaruuden voittaminen keravalaisten nuorten kärsien edestä sekä mato-moovin omiminen. Näillä eväilä uskomme voivamme tuoda oman panoksemme iloisen festarihengen luomiseen tämän vuoden festareilla samalla tavoin kuin omassa seurakunnassammekin!

21.11.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):