Kiinteistöpäällikkö Nisula Nurmijärvelle

Heikki Nisula siirtyi Nurmijärvelle.

Kiinteistöpäällikkö Nisula Nurmijärvelle

Kiinteistöpäällikkö Heikki Nisulan lähtökahveja juotiin 11.11.2016 Tuusulan pappilassa. Hän lähti samoihin töihin toiselle puolelle rajaa eli Nurmijärven seurakuntaan. Nisulan työt uudessa työpaikassa alkoivat 15.11.2016.

Nisula tuli töihin Tuusulan seurakuntaan tammikuussa 2009. Hän ei jäänyt pyörittelemään peukaloitaan vaan laittoi heti hihat heilumaan. Nisulan johdolla seurakunta remontoi mm. Kellokosken kirkon katon, johon Nisula piirsi uudet kattorakenteet. Korjatuksi tulivat myöskin Tuusulan kirkon kellotapuli ja Tuusulan Kirkkotien pappila muutettiin asunnosta toimistokäyttöön.

Kiinteistöpäällikön työtä ohjaa kiinteistötoimen johtokunta. Nisula kiittelee hyvin sujunutta yhteistyötä johtokunnan jäsenten kanssa.
- Johtokunta on tukenut työtäni, ja sen jäsenet ovat olleet aktiivisesti mukana projekteissa, Nisula sanoo.

Hän on myös tyytyväinen seurakunnan muiden luottamuselimien asenteeseen kiinteistöjen ylläpitoa kohtaan.
- Kiinteistöjen korjaussuunnitelmat ovat menneet läpi neuvostossa ja valtuustossa, Nisula kertoo.

Läksiäislahjaksi Nisula sai seurakunnalta lipputangon. Kahvitilaisuudessa hänelle ei kuitenkaan ojennettu koko lipputankoa vaan vain sen nuppi. Lipputangolle Nisulalla onkin jo paikka varattuna kesäasunnolla.

23.11.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):