Poijärvi 10 vuotta kerhonohjaajana

Risto Poijärveä (vas.) muistettiin ansiokkaasta työstä kerhonohjaajana. Onnittelijana Tommi Aulasmaa (oik.).

Risto Poijärvi 10 vuotta kerhonohjaajana

Monitoimimies Risto Poijärvi on toiminut seurakunnan isä-poika eräkerhossa kerhonohjaajana 10 vuotta.

Risto palkittiin Poikien ja Tyttöjen keskuksen ansiomerkillä ja kunniakirjalla sekä Partaharju aiheisella kirjalla. Palkitseminen tapahtui isä-poika eräkerhon joulujuhlissa Russalla 12.12.2016, jossa Risto oli loihtimassa kerholaisille maukasta riisipuuroa ja jouluisia herkkuja. Risto on myös ollut isä-poika leireillä vuosien varrella mukana ohjaamassa isiä ja poikia kalastusvälineiden valmistuksessa ja johdattelemassa kalastuksen saloihin.

Varhaisnuorisotyö yhdessä koko seurakunnan kanssa onnittelee Ristoa lämpimästi.

13.12.2016

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):