Verkkosivut uudistuivat

Verkkosivut uudistuivat

Tuusulan seurakunnan verkkosivujen näkymä on uudistunut. Suurimman muutoksen on kokenut etusivu, jonne on lisätty kuvia. Samalla sivusto on saanut raikkaamman ilmeen.

Seurakunnan verkkosivuista vastaava tiedottaja Janne-Antti Latvala on tyytyväinen uudistukseen.

- Verkkosivujen etusivu on nyt ajanmukaisempi ja selkeämpi, Latvala sanoo.

Verkkosivujen uudistus ei tällä kertaa muuttanut sivujen valikkorakennetta. Suurimmat muutokset visuaalisuuden lisäksi tapahtuivat "konepellin alla". Sivuston kuvat ja valikot hakevat sopivan paikan ja koon selainlaitteen näytön mukaan.

- Sivuston käyttö on nyt helpompaa riippumatta siitä, käytätkö tietokonetta vai tablettia, Latvala kertoo.

Kerro oma mielipiteesi sivuista

Kerro mitä mieltä olet verkkosivujen uudesta ilmeestä. Otamme vastaan niin risut kuin ruusutkin.

25.1.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):