Hyrylä
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Hyrylän Hyvän Tuulen Tupa

Martta Augusta -koti, Kievarinkaari 1, Tuusula

Hyvän Tuulen Tuvat on toistaiseksi suljettu koronariskin vuoksi.

Haluamme omalta osaltamme toimillamme olla estämässä koronaviruksen leviämistä. Saatujen ohjeisen mukaisesti tartuntojen vähentämiseksi tulee rajoittaa myös ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja vapaa-ajalla. Erityisen tärkeää tämä on riskiryhmiin kuuluvien suojelemiseksi.

Toimintaa

  • Maanantaisin Pelipäivä. Pelataan yhdessä lauta- ja korttipelejä.

  • Tiistaisin klo 10 Tuolijumppa, vetäjänä kunnan liikunnanohjaaja.

  • Tiistaisin klo 11-12 Käsitöitä ja kahvittelua. Tule mukaan kutomaan yhdessä hyväntekeväisyyteen sukkia, peittolappuja tai mitä mieleesi juolahtaa. Voit tulla myös tekemään omia käsitöitä mukavassa seurassa. Opastusta ja tarvikkeita saatavilla.

Ryhmä alkaa klo 11 yhteisellä osuudella, johon kuuluu usein pieni hartaushetki ja jossa käydään läpi ryhmän yhteisiä asioita. Ryhmässä on toisinaan mukana myös vierailijoita.

  • Bingo kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona.

  • Torstaisin klo 12.15-13.15 Jaakko Sukulan vetämä yhteislauluhetki. Kuukauden ensimmäisenä torstaina lauletaan hengellisiä lauluja.

  • Hartaushetki järjestetään kuukauden ensimmäisenä perjantaina klo 12.

Ohjelma täydentyy kauden aikana ja muutokset ovat mahdollisia. Seuraa ilmoituksia lehtien järjestöpalstoilla sekä Tuvan ilmoitustaululla olevia viikko-ohjelmia!

Tuvan aukioloaikoina olevat toiminnat ovat kaikille avointa toimintaa, johon kuka tahansa voi tulla mukaan siten kuin itselle parhaiten sopii.
Tuvalla voi myös pelkästään poiketa kahvilla.

 

Lisätietoja

Soila Mäkinen
diakoni
p. 040 706 8706
**@**