Hiihtolomaleiri

Näky Kiipulan kodalta syksyllä 2016.

Hiihtolomaleirillä riitti tekemistä

Tuusulan seurakunta järjesti hiihtolomaleirin kouluikäisille Turengin Kiipulassa.

Kiipulan kuntoutuskeskuksen monipuoliset ulkoilumahdollisuudet tarjosivat mahdollisuuden mäenlaskuun, minkä merkeissä vietimme useamman tunnin. Pääsimme käymään myös laavulla paistamassa makkaraa. Maisemat olivat kauniit, ja moni leiriläinen ikuisti kuvan puhelimeensa. Ulkona leikittiin yhdessä isosten ohjaamia leiriläisille tuttuja suosikkileikkejä.

Leirillä järjestettiin myös bofferimiekkailuturnaus. Osalle leiriläisille bofferimiekkailu oli entuudestaan tuttua seurakunnan bofferikerhosta. Miekkailussa sai jokainen näyttää todelliset voimansa ja hyvän pelihengen!

Pääsimme myös rentoutumaan saunomisen ja uimisen merkeissä. Rentoa yhdessä oloa ja hyvää ryhmähenkeä nostatti askarteluhetket ja lautapelien pelaaminen. Biljardin pelaaminen oli leirillä hyvin suosittua ajanvietettä.

Olin leirillä mukana yhteisöpedagogiopiskelijana. Leirille osallistuminen oli itselleni tärkeä oppimisen paikka tulevaa ammattiani varten. Koulussa opiskelu luokkahuoneessa on eri asia, kuin tehdä töitä kouluikäisten kanssa oikeasti.

Kiitän lämpimästi kaikkia leiriläisiä, leiriläisten vanhempia ja hyvää työyhteisöä leirillä.

Satu Oranne, yhteisöpedagogiopiskelija Ylivieskasta

P.S. Muistathan, että Tuusulan seurakunta järjestää myös kesäleirejä kouluikäisille. Olethan valppaana, sillä tietoa leireistä tulee maaliskuun aikana! Varhaisnuorisotyö tarjoaa 7-14 vuotiaille kouluikäisille monipuolista toimintaa, kerhoja, leirejä ja tapahtumia. Koulutetut nuoret vetävät kerhoja. Käy tutustumassa toimintaan koululaisten sivuilla. Tervetuloa osallistumaan.

6.3.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):