Yhteistyösopimus Kellokontiot-partiolippukunnan kanssa

Yhteistyösopimus Kellokontiot-partiolippukunnan kanssa

Tuusulan seurakunta ja Kellokontiot-partiolippukunta ovat solmineet taustayhteistyösopimuksen.

Tällä yhteistyösopimuksella sovitaan mm:

• että lippukunnan toiminta on partiotoiminnan, kotien ja seurakunnan henkeä ja näkemystä vastaava.
  • että lippukunta ja seurakunta tiedottavat toisilleen järjestämästään toiminnasta
  • että yhteisesti sovitaan vuosittain, mihin tapahtumiin yhteistyökumppanin toivotaan osallistuvan
  • että seurakunta tukee lippukunnan jäsenilleen tarjoamaa henkistä ja hengellistä kasvastusta.

Taustayhteistyösopimuksen allekirjoittivat juhlavasti 17.3.2017 tuusulan pappilassa kirkkoherra Ulla Rosenqvist, Kellokontioiden lippukunnanjohtaja Soile Sillman sekä johtava nuorisotyönohjaaja Juha Pitkä. Mukana tilaisuudessa oli myös seurakunnan varhaiskasvatuksen pappi Janne Hollo sekä Soile Sillmanin Olli-poika.

Myös muiden Tuusulan partiolippukuntien kanssa on ollut puhetta taustayhteistyösopimuksesta.

17.3.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):