Seurakunta myi tontin Hyrylästä

Vanhan seurakuntakeskuksen tontilla kirkkoherra Ulla Rosenqvist (vas.), talousjohtaja Marjut Helske, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Markku Yli-Perttula ja tontin ostajat Aarno ja Ilmari Sjöblom.

Seurakunta myi tontin Hyrylän keskustasta

Tuusulan seurakunta myi tontin Hyrylän keskustasta. Tontti on osa aluetta, jossa sijaitsi jo purettu seurakuntakeskus. Maa-alueen kauppahinta oli reilu 1,2 miljoonaa euroa. Kaupasta saadut rahat seurakunta käyttää uuden seurakuntakeskuksen remonttiin.

Järvenpääntien vieressä olevan tontin osti Asunto Oy Tuusulan Päävartio. Kauppakirjan allekirjoitti Ilmari Sjöblom. Tontti on kaavoitettu asuinrakentamiselle. Päävartion aikoo rakentaa tontille kerrostalon, jonka pitäisi valmistua vuonna 2019.

Entisestä seurakuntakeskuksen tontista on myymättä kaksi-kolmasosaa. Myymistä vaikeuttaa se, että alueen kaava estää asuinrakentamisen. Tällä hetkellä tontille saa rakentaa vain virastorakennuksen, mutta seurakunnan suunnitelmissa on hankkia maa-alueelle kaavamuutos.

28.3.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):