Työntekijävaihdoksia

Työntekijävaihdoksia

Tuusulan seurakunnassa tapahtuu jonkin verran työntekijävaihdoksia.

Kiinteistöpäällikkö Kirsi Harjukari on purkanut virkasuhteensa koeajan puitteissa. Hän lopettaa työt juhannuksen korvilla.

Ylipuutarhurimme Marko Laakso siirtyy Helsingin puolelle. Hän aloittaa työt Honkanummen hautausmaalla heinäkuun alussa. Pyrimme täyttämään viran mahdollisimman pian.

Pitkäaikainen kappalaisemme Tiina Partanen irtisanoi itsensä 3.7. alkaen. Hänen sijaisenaan toimii kevään aikana tutuksi tullut Urpo Luokkala. Urpo hoitaa virkaa vuoden loppuun asti. Uusi syksyllä valittava kappalainen aloittaa työnsä 1.1.2018.

Nuorisotyönohjaaja Tiina Ahonen tuli meille vuonna 2013 ja on tehnyt seurakunnassamme monta sijaisuutta peräjälkeen. Nyt hän siirtyy Nurmijärven seurakuntaan Klaukkalan alueen nuorisotyöhön. Onnittelemme Tiinaa vakituisesta virasta.

Rippikoulupappi Petra Niemi jäi virkavapaalle 15.5.2017. Hän suuntasi kulkunsa kohti Hämeenlinnaa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Petran sijaisena toimii Johan Savola.

Hallintosihteerimme Martti Napola jää hoitovapaalle heinäkuun lopussa. Hän palaa töihin näillä näkymin marraskuussa 2018. Martin sijaiseksi esitetään Mikke Mäkeä.

Diakoni Soila Mäkiselle on myönnetty virkavapaata lokakuun puoleen väliin saakka. Hän työskentelee vapaansa ajan Riihimäen kaupungin sosiaalitoimessa. Anu Järvi toimii Soilan sijaisena Hyvän Tuulen Tuvan toiminnassa.

14.6.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):