Siunaus- ja hautausasiat

Kuoleman kohdatessa

Tutustu Kuoleman kohdatessa -oppaaseen Issuu-palvelussa. Opas löytyy myös klikkaamalla oikeassa laidassa olevaa Kansikuvaa.

Seurakuntaan voi ottaa yhteyttä heti kuoleman kohdatessa

Jos sinulla on tarve puhua surusta, voit ottaa yhteyttä päivystävään pappiin.

Siunaus- ja hautausasioita voi järjestellä, vaikka tieto kuolemasta ei olisikaan vielä virallinen.

Aloita ottamalla yhteyttä valitsemaanne hautaustoimistoon käytännön järjestelyjen tekemiseksi. Useimmat hautaustoimistot voivat tehdä varaukset puolestanne tai voitte olla myös itse yhteydessä seurakunnan hautaustoimeen.

Siunaus-, hautaus- ja muistotilaisuusvarauksissa sekä hauta-asioissa otetaan yhteyttä hautaustoimen toimistosihteeriin.

Hautaus- ja siunausajat

• tiistaisin klo 13.00 (ei kesäaikaan)
  • torstaisin klo 13.00
  • perjantaisin klo 10.00, 11.30 ja 13.00.
  • lauantaisin klo 10.00, 11.30 ja 13.00.

Uurnan lasku

Uurnanlaskuajat:

perjantaisin klo 12.00, 12.30, 13.00 ja 13.30

lauantaisin klo 9.00 ja 15.00.

Muina aikoina ma-to (ei su) sopimuksen mukaan. Varaa aika hautausmaatoimistosta.

Hautauksesta on sovittava viimeistään seitsemän (7) päivää ennen toimitusta (Tuusulan seurakunnan hautaustoimen ohjesääntö 2015).

Siunaustilaisuus

Siunaustilaisuuksia järjestetään:

Siunaus voidaan toimittaa myös haudalla.

Kappeleiden ja kirkkojen käyttö on ilmaista Tuusulan, Järvenpään ja Keravan seurakuntien jäsenille.

Lisätietoja hautapaikoista, hautaushinnoista ja hautausmaista .

Lisätietoa  hautajaisista.

pdf liite

Kuoleman kohdatessa -opas (5mt).

pdf liite

Hautaushinnasto 2022