Tuusulan kirkko on tiekirkko

Tuusulan kirkko

Tuusulan kirkko on tiekirkko

Tuusulan kirkko

Puinen ristikirkko sijaitsee Tuusulanjärven rannalla. Se vihittiin käyttöön vuonna 1734. Kirkkoon mahtuu 480 henkeä.

Voit lukea lisää kirkosta ja sen historiasta Tuusulan kirkon sivuilta.

Kesän aukiolo

Tuusulan kirkko toimii tiekirkkona 5.6.-13.8.2017. Kirkko on auki ma-pe klo 10-18 ja su klo 12-18. Paikalla on opas.

Kellokosken kirkko

Punamullalla maalattu puinen kirkko sijaitsee Kellokosken ruukin alueella. Se vihittiin käyttöön vuonna 1800. Kirkkoon mahtuu 160 henkeä.

Voit lukea lisää kirkosta ja sen historiasta Kellokosken kirkon sivuilta.

Kesän aukiolo

Kellokosken kirkko ei ole Tiekirkko, mutta se on auki melkein joka sunnuntai vierailijoita varten.

Pääset tutustumaan Kellokosken kirkkoon kesäsunnuntaisin messun jälkeen 4.6. alkaen. Esittelijä on paikalla noin klo 13.30-16 tai ennen iltamessua klo 13-16.30.

15.6.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):