Taiteiden yö

Taiteiden yö

Taiteiden Yö pe 9.8.2019 klo 18-23 Tuusulan kirkon (Kirkkotie 34, Tuusula) vaiheilla.

Vapaa pääsy kaikkiin tilaisuuksiin.

Tuusulan kirkko

• klo 18 Kouluun lähtevien siunaaminen.
  • klo 19 ja klo 19.30 Nukketeatteri "Suutari Martti". Lähimmäisen rakkaudesta kertovan koko perheen näytelmän esittää Nukketeatteri Pelikaani.
  • klo 20 Hovien musiikkia. Tuusulalainen Hovin perhe esiintyy ensi kertaa yhdessä. Äiti Taina ja isä Janne ovat ammattimuusikoita ja tuttuja lukuisista esiintymisistä niin Suomessa kuin ulkomailla. Nyt ovat mukana myös lapset Tuulia ja Tommi sellolla ja viululla.
  • klo 21 Se virsi se viihdytti niin. Lauletaan yhdessä tuttuja virsiä uusilla sovituksilla.
  • klo 22 Taiderukous sävelin, värein ja liikkein. Jazzmuusikko Junnu Aaltonen tiimeineen improvisoi kesäillassa.

Kirkkotupa

• klo 18-23 Kahvila Virvoittavat vedet. Kahvilaa pitää Naiskuoro Tuulahdus. Tarjolla suolaisia ja makeita herkkuja, myös grillimakkaraa ja hattaraa.

Kirkon parkkipaikalla ja kiviaidan tuntumassa

• klo 18-21 ohjelmaa lapsille: polkuautorata, bofferimiekkailua ja kirkon aidan maalaamista.

Kirkkopuisto

• klo 19.15 ja 20.15 Opastetut kierrokset hautausmaalla.

Kirkkoranta

• klo 18-21 Non-stop suppausta.

Tervetuloa!