Ystäväseurakunta lähemmäksi

Budahegyvidekin kirkkoherran Pál Keczkón (vas.) ja Tuusulan seurakunnan kirkkoherra Ulla Rosenqvist yhteistyöpalaverissa.

Ystäväseurakunta lähemmäksi

Tuusulan seurakunnan ja budapestilaisen Budahegyvidekin seurakunnan edustajat kokoontuivat keväällä yhteistyöpalaveriin. Neuvotteluja johtivat Budahegyvidekin kirkkoherran Pál Keczkó ja kirkkoherra Ulla Rosenqvist.

Yhteistyöneuvotteluryhmä piti parhaimpana yhteistyömuotona pienten ryhmien vierailuja puolin ja toisin. Näillä näkymin marraskuussa Budahegyvidekin seurakunnan rippikouluryhmä vierailee Tuusulassa. Samalla vietämme Unkarin ystäväseurakuntapyhää Tuusulan kirkossa su 26.11. Budahegyvidekin nuorten ryhmä laulaa kirkossa ja messun jälkeen on kirkkokahvit.

Ystäväseurakuntia muuallakin

Monella seurakunnalla on ystäväseurakuntia eri maissa. Tuusulan seurakunnan ystäväseurakunnat ovat Budahegyvidekin seurakunta Budapestissa sekä Paavalin seurakunta Viljandissa Virossa. Viljandin rovastikunta on myös Tuusulan rovastikunnan ystävärovastikunta.

Kerro ideasi ystäväseurakuntatoimintaan

Mikäli sinulla on ideoita ystäväseurakuntatoimintaan, ota yhteyttä kansainvälisen työn sihteeriin Johanna Makkoseen tai kansainvälisen työn pastoriin Satu Mäkiseen.

Tervetuloa Tuusulan kirkkoon su 26.11. tapaamaan ystäväseurakuntamme nuoria!

3.7.2017

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):