Myydään aitoja

Seurakuntakeskuksen aidan sähköportti. Samanlaisia portteja on kolme kappaletta.

Myymme verkkoaidan sekä lammasaitauksen

Seurakuntakeskuksen aita

Myymme Tuusulan seurakuntakeskuksen ympärillä olevan aidan. Aidassa on kolme kaukosäätimellä toimivaa sähköporttia. Aidan päällä on piikkilankaa kahdessa kerroksessa.

Aidan ostajalle kuuluu aidan ja porttien purkaminen, porttien betoniperustusten kaivaminen ylös maasta ja kuljetus pois.

Aidan pituudesta emme osaa antaa arviota (satoja metriä), joten kannattaa tulla paikan päälle katsomaan (Rykmentintie 34, Tuusula).

Kokonaisuus myydään tarjousten perusteella.

Pappilan lammasaita

Myymme Tuusulan pappilan pihapiirissä olevan lammasaidan tolppineen ja portteineen. Puramme aidan kuljetuskuntoon.

Lammasaita on rakennettu 50 metrin pätkistä, joita on kahdeksan kappaletta. Aidan pituus on 400 metriä ja korkeus 122 senttimetriä. Aidan verkkosilmien korkeus muuttuu alhaalta ylöspäin 10 senttimetristä 20 senttimetriin. Aidan tolppia on 170 kappaletta.

Myymme kokonaisuuden tarjousten perusteella.

Tarjoukset 31.8. mennessä

Lähetä tarjouksesi aidasta tai aidoista 31.8. mennessä.

Aidoista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä talousjohtaja Marjut Helskeeseen.

Marjut Helske
**@**

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):