Suomalainen messu -konsertti

Suomalainen messu -konsertti

Suomalainen messu -konsertti on Tuusulalainen esitys Lasse Heikkilän suositusta messusta Suomi100-teeman merkeissä. Tätä konserttia varten etsitään laulajia Tuusulan kirkkokuoroon.

Konsertti esitetään ke 11.10. klo 19 Jokelan kirkossa.

Vapaa pääsy.

ESIINTYMÄSSÄ

• Jokelan Donum
  • Kellokosken Kappelikuoro,
  • Tuusulan kirkkokuoro (sekakuoro)
  • Tuusulan mieslaulujat (mieskuoro)
  • Jospel
  • Tuulahdus (naiskuoro)
  • bändi
  • mukana myös seurakunnan kanttorit

TULE ESIINTYMÄÄN

Konserttia varten Tuusulan kirkkokuorossa on avoimen kuoron projekti, eli kuka tahansa kiinnostunut ja kuorolaulusta innostunut voi tulla mukaan harjoituksiin ja esiintymään konsertissa.

HARJOITUKSET

Harjoitukset ovat ke klo 18.30-20.30 Lahelan tertussa sekä yhteisharjoitukset kaikkien messuprojektiin osallistuvien kuorojen kanssa ke 4.10. ja ma 9.10. klo 18.00 Jokelan kirkolla.

Ole yhteydessä kanttori Heli Kaasalaiseen, p. 040 809 7766.

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät sähköpostia lukuunottamatta ovat pakollisia. Jos kirjoitat sähköpostiosoitteesi, se näytetään kaikille lukijoille.
Sähköposti (ei pakollinen):