Kuka ottaa kopin?
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kuka ottaa kopin?

Tv:stä ja mediasta tursuaa psykedeelisiä ja utopistisia ajatuksia “auttaa” ihmisiä, mm. masennuksissa ja epätoivottujen raskauksien ehkäisyssä.

Masennuksen hoitoon kaavaillaan Suomessa jo jonkun joukon ideoimaa huumeiden lääkekäyttöä, jotta saataisiin masennuspotilaat “avautumaan” ja kuulemma ihan kahden psykiatrin seuratessa turvallisesti lähistöllä. En tiedä, kuinka monta masennuspotilasta Suomessa on, mutta nopeahko arvioni on, että todella monta. Näin ollen TV:ssä nähty "superidea" tyssää resurssien vähyyteen heti alkuunsa. Tai jospa soteuudistuksessa se jotenkin huomioitaisiin, ainakin varakkaammat voisivat hyötyä. Puhumattakaan “hoidon” vaaroista ja seurauksista.

Epätoivottujen raskauksien ehkäisyyn suunnitellaan jo monessa kunnassa ilmaista ehkäisyä alle 25-vuotiaille. Kukaan ei tässä maailmanajassa ihmettele tosiasiaa, että näin toimien annamme "näkymättömän" hyväksyntämme lapsien ja nuorten seksin harrastamiselle, siis todellakin sen "harrastamiselle". Harrastus, joka siis voi johtaa "epätoivottuun" lopputulokseen, sielullisen ihmisen alkuun, joka saadessaan elää äitinsä kohdussa, syntyy vauvana. Mitäs jos tehtäisiinkin tehoinfo kampanjana lapsille ja nuorille, jossa käytäisiin läpi, mitä oikeasti romanttinen rakkaus ja siihen liittyvät asiat sisältävät? Kaunis, herkkä ja rakkaudellinen tietoisku, joka opastaisi nuoria ymmärtämään oman kehonsa rakastamisen, hyväksymisen ja kunnioittamisen. Se on jotain muuta kuin seksin harrastaminen kaveripohjalta, ns. avunantosopimus (norminimitys).

Sen lisäksi minäkuvan eheyttäminen olisi sisällytettävä tuohon tietoiskuun, sillä lapset ja nuoret ovat ihan ymmällään tässä suurimmassa osin väärän ja pahan kyllästämässä media-, mainos-, TV-, radio-, starafanitus- ja muotimaailmassa. Pitää "olla joku", koska "muuten ei oo mitään". Ja jos ei kelpaa "joillekin", ja joutuu kiusatuksi, hyväksikäytetyksi tai dissatuksi, on mahdollisuus masentua, alkaa etsiä vääränlaista hyväksyntää ja päätyä radikaaleihin ja joskus peruuttamattomiinkin ratkaisuihin elämässään.

Kuka ottaa kopin suunnitella, tehdä ja laittaa eteenpäin tällainen tietoisku nuorille? Olisiko se kirkon lahja lapsille ja nuorille? Ja auttaa lapsia ja nuoria parantumaan Jeesuksen avulla syvistä haavoista sydämessään ja sielussaan?

Lahjakkaita mainoksien ja tietoiskujen suunnittelijoita ja tekijöitä löytyy varmasti kirkon piiristä, jotka ymmärtävät äitinä ja isinä, kuinka vaikeaa lasten ja nuorten on kehittyä, kasvaa ja alkaa rakastamaan itseään tässä osin pimeyden maailmassa, niin kuin Jeesus Kristus meitä rakastaa! Oikeanlaisen ja eheän minäkuvan kehittyminen vaatii meiltä aikuisilta hereillä oloa!

Jumalan vastakohdan, saatanan, suunnitelma on tukahduttaa ja tappaa rakkaus tästä maailmasta, tavalla jos toisella. Sitä se tekee tälläkin hetkellä levittäen ensin viekkaasti "rakkauden nimissä" viehkoja viittauksiaan seksiin, sitten enemmän jne. Nyt sadomasokistiset ja väkivaltaa pursuavat elokuvat ovat arkipäivää jo ihan pienillekin lapsille, koska kukaan ei enää välitä koska mainoksia niistä näytetään. Moni vanhempi onneksi on jo hereillä siitä tosiseikasta, että 7-vuotiaat, ja moni nuorempikin, katsoo netistä pornoa. Lisäksi Netflix suunnittelee laittavansa 29.9. ohjelmistoon lapsia irvokkaasti ja vulgaaristi näyttävän sarjan "Big mouth" (allekirjoitin vetoomuksen CitizenGo:n kautta tänään 28.9. sen poisvetämiseksi). Suuri osa ihmismassoista lienee sitä mieltä, että lapset ovat miniaikuisia. Eivät ole, eikä saakaan olla. Lasten oikeus on olla lapsia!

Onko ihmiset todella hereillä asioista, niin kuin Kristus Jeesus useasti vaati? Ei totisesti ole siltä vaikuttanut.

Pallo on nyt heitetty. Kuka ottaa kopin?

Elisabeth Hälinen

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: