Työntekijävaihdoksia
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Työntekijät vierailivat vuonna 2016 Malmgårdin kartanossa.

Työntekijävaihdoksia

Seurakunnassamme on tapahtunut tai lähiaikoina tapahtumassa melkoinen joukko työntekijävaihdoksia. Tässä yritämme valottaa niitä parhaamme mukaan.

Virpi Väre on valittu ylipuutarhuriksi johtamaan hautausmaiden toimintaa. Hän aloitti työnsä elokuun alussa. Väre on toiminut aikaisemmin opettajana ja kirjoittanut kasviaiheisia artikkeleita lehtiin.

Heli Kaasalainen toimii vuoden verran kanttori Eero Hartikaisen sijaisena. Hän aloitti työt elokuun puolessa välissä. Kaasalainen on ollut meillä aikaisemminkin kanttorihommissa, joten hän on monelle tuttu.

Henna Andersson on valittu suntioksi Lahelaan. Andersson toimii suntiona myös muissa seurakunnan tiloissa.

Vesa Valkealahti on valittu projektityöntekijäksi Hävikkiruokajakelu-projektiin. Hän toimii ruokakuskina ja tekee muita projektiin liittyviä töitä.

Tulossa

Nuorisotyössä Mira Ohvo-Harhakoski jää virkavapaalle ja hänen sijaisekseen tulee Nea Syrjälä. Syrjälä aloittaa työt 27.10.2017.

Marjo Drugg on valittu seurakuntaan nuorisotyönohjaajaksi vakituiseen virkaan. Hän ottaa virasta eronneen Eija Joensuun paikan.

Seurakuntamme pitkäaikainen pastori Eila Patokoski siirtyy työelämästä oloneuvokseksi. Eilan lähtösaarnaa voi tulla kuuntelemaan su 29.10. klo 10 Tuusulan kirkkoon.

Vuoden 2018 alusta

Rosa Winqvist astuu nuorisotyönohjaaja Hannu Mäkilammen sijaiseksi vuoden määräaikaiseen virkaan.

Seurakunnan ensimmäiseksi kappalaiseksi on valittu Elisa Varkemaa. Hänestä tulee kasvatuksen pappi.

Nykyinen varhaiskasvatuksen pappi Janne Hollo siirtyy vuoden alusta rippikoulutyöhön. Samalla hänen virkansa muuttuu vakinaiseksi.

24.1.2018

Kirjoita viestisi alla olevalla lomakkeella. Kaikki kentät ovat pakollisia
Viestin otsikko:
Nimi tai nimimerkki:
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Viestisi: