Kerhojen välinen salibandyturnaus 14.-15.4.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kerhojen välinen salibandyturnaus 14.-15.4.

Tuusulan seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää Riihikallion koulun liikuntasalissa (Pellavamäentie 7) kerhojen välisiä salibandyturnauksia 14.-15.4. Launtaina on 7-9-vuotiaiden ja sunnuntaina 10-12-vuotiaiden turnaus. Kokoontuminen kumpanakin päivänä salissa klo 9.30 (kannattaa vaihtaa pelivarusteet päälle ennen sitä, turnauksessa on suojalasi pakko!) jolloin käydään läpi turnauksen sääntöjä ja muita tärkeitä asioita ja varsinaiset pelit alkavat klo 10.00. Turnaus päättyy klo 15.30 alkavaan palkintojenjakoon. (Huom! Palkintoja ei jaeta ennakkoon ja jälkikäteen se on hankalaa.)

Pelejä tulee jokaiselle joukkueelle vähintään 4, riippuen osallistuvien joukkueiden määrästä ja joukkueen sijoituksesta. Yhden ottelun peliaika on 15–25 minuuttia (alkusarjassa lyhemmät). Tarkemmat peliajat selviävät paikan päällä, odottelua tulee pelien välillä. Pelaajat ovat vakuutettu turnauksen ajan.

Turnausmaksu 8 € ja 12 € (jos osallistuu pöytälätkäturnaukseen) maksetaan paikan päällä kerhonohjaajalle (mielellään tasaraha). Kentän sivustalla on katsomo jossa pelejä voi katsella koko perheen voimalla mukaan! Pelien väissä voi lämmitellä ainoastaan ulkona!

Omia eväitä voi ottaa mukaan ja paikan päällä on kahvio, jota pitävät Tuusulan salibandyn 04 joukkueen vanhemmat.

Pöytälätkäturnauksen osallistumismaksu menee Yhteisvastuukeräykseen, samoin kuin maalimaksu. Voit sitoutua maksamaan lapsesi joukkueen tekemistä maaleista valitsemasi summan. Lisätietoa Yhteisvastuukeräyksestä löytyy www.yhteisvastuu.fi Lisäksi paikalla on maaliveikkaus, jossa veikataan turnauksessa tehtyjen maalien määrä. Kuljetuksia ei turnaukseen järjestetä, mutta kyytiä tarvitseville pyritään järjestämään kyyti.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 7.4.

https://www.mvsoy.fi/srk/tuusula/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=850a99bb0f559b5ac8c1d194ac1a303b104&lang=fi

Mikäli kerhosta ei tule riittävästi ilmoittautuneita määräaikaan mennessä, ilmoittautuneet sijoitetaan muihin joukkueisiin. Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

 

Tommi Aulasmaa
040-5271487
**@**