Kerhojen välinen salibandyturnaus 6.4.
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Kerhojen välinen salibandyturnaus 6.4.

Tuusulan seurakunnan varhaisnuorisotyö järjestää Riihikallion koulun liikuntasalissa (Pellavamäentie 7) kerhojen välisen salibandyturnauksen 6.4. Kokoontuminen salissa klo 9.30 (kannattaa vaihtaa pelivarusteet päälle ennen sitä, turnauksessa on suojalasi pakko!) jolloin käydään läpi turnauksen sääntöjä ja muita tärkeitä asioita ja varsinaiset pelit alkavat klo 10.00. Turnaus päättyy klo 16.30 alkavaan palkintojenjakoon. (Huom! Palkintoja ei jaeta ennakkoon ja jälkikäteen se on hankalaa.)

Pelejä tulee jokaiselle joukkueelle vähintään 4, riippuen osallistuvien joukkueiden määrästä ja joukkueen sijoituksesta. Yhden ottelun peliaika on 15 minuuttia. Tarkemmat peliajat selviävät paikan päällä, odottelua tulee pelien välillä. Pelaajat ovat vakuutettu turnauksen ajan.

Turnausmaksu 8 € maksetaan paikan päällä kerhonohjaajalle (mielellään tasaraha). Kentän sivustalla on katsomo jossa pelejä voi katsella koko perheen voimalla mukaan! Pelien väissä voi lämmitellä ainoastaan ulkona!

Yhteisvastuukeräys on mukana turnauksessa maaliveikkauksen (veikkaa turnauksessa tehtyjen maalien määrä) ja maalimaksun (maksat oman lapsesi joukkueen tekemistä maaleista, esim. 1€/maali). Keräys lipas on paikalla turnauksen aikana.

Omia eväitä voi ottaa mukaan ja paikan päällä on kahvio.

Kuljetuksia ei turnaukseen järjestetä, mutta kyytiä tarvitseville pyritään järjestämään kyyti.

Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 29.3.

https://www.mvsoy.fi/srk/tuusula/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=f38296644d3ac96dc52ffb5926cd3e7f184&lang=fi

 

Mikäli kerhosta ei tule riittävästi ilmoittautuneita määräaikaan mennessä, ilmoittautuneet sijoitetaan muihin joukkueisiin. Mikäli haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

 

Tommi Aulasmaa
040-5271487
**@**