Jouluvaellus

Jouluvaellus Vivamossa

Mistä joulussa oikein on kysymys? Lähde ottamaan selvää! Teemme retken Jouluvaellukselle la 9.12.

Lohjalla Vivamon Raamattukylässä joulun valot syttyvät vuoden pimeimpään aikaan. Voit lukea lisää Jouluvaelluksesta Vivamon verkkosivulta.

Jouluvaellus kestää ulkona noin tunnin, joten kannattaa varautua pakkaseen sopivin kengin ja vaattein!

Ohjelma

• Musiikkinäytelmä "Ihmeellinen ilo" elämyksellisissä maisemissa Vivamon pihapiirissä. Näytelmän aikana vaelletaan esityspisteeltä toiselle ja seurataan joulun tapahtumia yhdessä.
  • Jouluvaellus päättyy kappeliin, jossa liitytään joulun tunnelmaan tuttujen joululaulujen sanoin ja sävelin.
  • Kappelista siirrymme joulupuurolle, kahville ja pullalle.

Kuljetus

• klo 11.10  Seurakuntakeskus, Rykmentinpuisto 34.
  • klo 11.30 Jokelan kirkko, Kouluraitti 11.
  • Jos tulet Kellokoskelta, ilmoita kyyditystarpeesi Katjalle.

Bussi palaa seurakuntakeskukseen noin klo 16.30, Jokelaan noin klo 16.50.

Retken hinta

10€ / osallistuja. Hinta sisältää kuljetuksen, ohjelman ja ruokailun.

Ilmoittautuminen 27.11. mennessä

Ilmoittaudu mukaan verkkolomakkeella 27.11. mennessä. Osallistujien määrä on rajattu bussin koon mukaan.

Katja Manninen-Abbouchi