Pyhäinpäivä

Pyhäinpäivän hartaudet

Pyhäinpäivänä la 31.10.2020 muistelemme edesmenneitä läheisiämme sytyttämällä kynttilän haudalle tai muistelupaikalle. Kynttilöiden sytytys on vertauskuva toivosta ja uskosta kuoleman jälkeiseen elämään.

Voit tulla myös pyhäinpäivän iltakirkkoihin, joissa luetaan vuoden aikana kuolleiden nimet.

Paijalan kappeli

Paijalannummentie 11, Tuusula

Alla helgons dagens högmassa i Paijala kapell kl 13

I svenska högmässan läses upp namnen
av de avsomnade och tändes ljus till
deras minne. Klemetskog kyrkosångare.

Pyhäinpäivän musiikkia klo 15-16

Klo 15-16 Pyhäinpäivän musiikkia Paijalan kappelissa.

Voit pysähtyä hetkeksi tai viipyä pidempään. Mukana kanttorit Riina Haapaniemi, Eero Hartikainen ja Tuula Saarensola. Vapaa pääsy.

Pyhäinpäivän iltakirkko klo 18

Paijalan kappelissa luetaan kaikkien Tuusulassa siunattujen nimet. Mukana naiskuoro Tuulahdus.

Mahdollisuus hiljentyä ja jutella papin tai diakonin kanssa

Paijalan kappelissa on mahdollisuus hiljentyä messun jälkeen.

Kappeli on auki hiljentymiselle ja keskustelulle n. klo 14.15-18. Voit jutella halutessasi seurakunnan työntekijän kanssa.

Kellokoski

Kellokosken kirkko klo 18

Männistöntie 5, Tuusula

Kirkossa luetaan kellokoskelaisten siunattujen nimet ja sytytetään kynttilä heidän muistolleen.

Jokela

Jokelan Kotikirkko klo 18

Keskustie 2, Jokela

Kirkossa luetaan jokelalaisten siunattujen nimet.