Liikkuva perhekerho

Mitä Liikkuva perhekerho tarkoittaa?

Liikkuvassa perhekerhossa on luvassa liikuntaa lapsille ja aikuisille!

Liikkuvaan perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet ja isovanhemmat lastenlasten kanssa.

Kerhon ohjelma

• Aloitamme yhdessä ulkona klo 10.
  • Aamupäivä päättyy yhteiseen grillaukseen
  • Kerhomme päättyy n. klo 12.

Mitä tehdään

Liikumme yhdessä pihalla ja lähiympäristössä.
Ilmoitamme Facebookissa (Tuusulan srk Lapset ja Perheet) ja verkkosivuilla jokaisen kerhokerran ohjelman.

Kerromme myös jos perheet tarvitsevat omia liikuntavälineitä. Ilmoita etukäteen jos välineitä ei löydy, niin yritämme auttaa asiassa mahdollisuuksien mukaan.

Tulevia tapahtumia

La 22.1.2022 10:00
Seurakuntakeskus - Leikkipiha
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 10 ja päättyy yhteiseen välipalaan klo 11.30. Tervetuloa!
La 5.2.2022 14:00
Rusutjärven leirikoti- Piha
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Perhekerho alkaa klo 14 ja päättyy yhteiseen välipalaan klo 15.30. Tervetuloa!
La 19.2.2022 10:00
La 5.3.2022 10:00
La 2.4.2022 10:00
La 23.4.2022 10:00
La 7.5.2022 10:00
Seurakuntakeskus - Leikkipiha

Tule mukaan suunnitteluun ja toteutukseen

Liikkuva perhekerho etsii vapaaehtoisia perheitä mukaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Jos innostuit, vedä meitä hihasta tai ota yhteyttä!

Jonna Ravea
kasvatustyöntekijä