Liikkuva perhekerho

Mitä Liikkuva perhekerho tarkoittaa?

Liikkuvassa perhekerhossa on luvassa liikuntaa lapsille ja aikuisille!

Liikkuvaan perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet ja isovanhemmat lastenlasten kanssa.

Kerhon ohjelma

• Aloitamme yhdessä ulkona klo 10.
  • Aamupäivä päättyy yhteiseen ruokailuun. Ruokailussa aikuiset ja kouluikäiset 2€, alle kouluikäiset ilmaiseksi.
  • Kerhomme päättyy n. klo 12.

Syksyn ensimmäinen kerta 22.8.2020

Mitä tehdään

Liikumme yhdessä pihalla ja lähiympäristössä.
Ilmoitamme Facebookissa (Tuusulan srk Lapset ja Perheet) ja verkkosivuilla jokaisen kerhokerran ohjelman.

Kerromme myös jos perheet tarvitsevat omia liikuntavälineitä. Ilmoita etukäteen jos välineitä ei löydy, niin yritämme auttaa asiassa mahdollisuuksien mukaan.

Tulevia tapahtumia

La 14.11.2020 10:00
Liikkuva perhekerho
Seurakuntakeskus - Lasten piha (Rykmentintie 34)
Liikkuvassa perhekerhossa liikumme ja retkeilemme yhdessä ulkona. Luvassa on liikunnallista menoa kaikenikäisille. Lauantaiaamupäivä alkaa klo 10 ja päättyy yhteiseen ruokailuun (aikuiset ja kouluikäiset 2€, alle kouluikäiset ilmaiseksi) klo 11.30. Tervetuloa!
La 28.11.2020 10:00
Liikkuva perhekerho
Seurakuntakeskus - Lasten piha (Rykmentintie 34)

Tule mukaan suunnitteluun ja toteutukseen

Liikkuva perhekerho etsii vapaaehtoisia perheitä mukaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen.

Jos innostuit, vedä hihasta tai ota yhteyttä liikunta-agentti Satuun!

Satu Rathgeber
tai Etelä-Tuusulan päiväkerhopisteet