Sinua tarvitaan
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Sinua tarvitaan

”Kyllä sen tietää milloin apua tarvitaan.”

Tuusulassa voit toimia vapaaehtoisena monenlaisissa tehtävissä. Vapaaehtoistoiminnassa voit auttaa lähimmäistä, löytää uuden harrastuksen, oppia uutta ja tutustua erilaisiin ihmisiin.

Tuusulan kunta, seurakunta ja järjestöt järjestävät yhdessä maaliskuussa 2018 vapaaehtoistoiminnan kurssin kaikille vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille. Koulutus tarjoaa tukea vapaaehtoistehtävissä toimimiseen.

Koulutus

Vapaaehtoistoiminnan kurssi on tarkoitettu kaikille vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille. Koulutus tarjoaa tukea vapaaehtoistehtävissä toimimiseen.

Vapaaehtoistoiminnan kurssi

Kurssi koostuu kahdesta kaikille yhteisestä koulutuspäivästä ja vapaavalintaisista moduuleista. Koulutuksen yhteisissä päivissä käydään läpi vapaaehtoistoiminnan perusteet. Yhteiset koulutuspäivät ja yhden moduulin käyneet osallistujat saavat koulutuksesta todistuksen. Koulutus on maksuton ja kaikille avoin.

Ennakkoilmoittautuminen

Kurssille on ennakkoilmoittautuminen. Voit ilmoittuautua joko

  • Ilmoittautumissivulla
  • suoraan sähköpostilla osoitteeseen **@**. Muista kertoa viestissä: nimi, puhelinnumero. Jos tiedät jo mihin moduulin haluat osallistua, voit kirjoittaa sen viestiin.

Tutustu tarkemmin koulutukseen

Lue koulutuksesta Sinua tarvitaan - Sanoista tekoihin -sivulta.