Seurakuntamatka Kroatiaan 15.-21.9.2018

Seurakuntamatka Kroatiaan 15.-21.9.2018

Ilmoittautuminen matkalle on päättynyt. Voit kysyä peruutuspaikkoja Satu Mäkiseltä, p. 040 674 7766.

Tervetuloa Tuusulan seurakunnan matkalle Kroatian Kutinaan. Tutustumme matkalla mm. Kutinan seurakuntaan ja tapaamme Elina Braz de Almeidan, joka on seurakuntamme nimikkolähetti. Elina toimii Kutinan seurakunnan pappina sekä koordinoi Kroatian evankelisen kirkon lapsi- ja nuorisotyötä. Käymme myös Zagrebissa ja matkan päätteeksi nautimme Adrianmeren rannikkokaupunki Splitin kauniista maisemista.

MATKALLA MUKANA

Matkanjohtajana toimii pappi Satu Mäkinen.

Asiantuntijaoppaana on pappi Seija Uimonen, joka on toiminut Kroatian evankelisen kirkon työyhteydessä 70-luvulta alkaen.

Seurakunnan johtava tiedottaja Tuula Rasilainen on myös mukana ja ottaa matkalta kuvia.

MATKAN OHJELMA

15.9. lauantai

Klo 6.30-8.30 Norwegianin suora lento Helsingistä Splitiin, tilausbussi odottamassa lentokentällä ja lähdemme ajamaan suoraan sisämaahan pieneen Kutinan kaupunkiin. Majoittuminen hotelli Kutinaan ja yhteinen illallinen.

16.9. sunnuntai

Aamiainen hotellissa. Ajo Antunovaciin , jossa jumalanpalvelus klo 11. Palaamme syömään lounasta hotelli Kutinaan. Pienen levon jälkeen vielä jumalanpalvelus Kutinan kirkossa klo 17. Kirkkokahvit ja iltapala nimikkolähettimme Elinan sekä seurakuntalaisten kanssa.

17.9. maanantai

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme ajamaan kohti Daruvarin sodassa tuhoutuneita alueita.

Daruvarissa hieman vapaa-aikaa. Matkalla pysähdymme Lipikiin, jossa mahdollisuuksien mukaan pääsemme uimaan kuumilla lähteillä. Paluumatkalla Kutinaan pysähdymme Veliki Zdencissä. Illallinen hotellissa.

18.9. tiistai

Aamiainen ja lähtö bussilla Zagrebiin, Kroatian pääkaupunkiin. Seija Uimosen johdolla tutustumme kaupunkiin: teemme kävelyretken vanhassa kaupungissa ja käymme Zagrebin katedraalissa. Illallinen hotellissa. Illanvietto yhdessä M18-ryhmän kanssa.

19.9. keskiviikko

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja lähdemme ajelemaan kohti rannikkoa ja kaunista historiallista Splitin kaupunkia, jonne saavuttuamme opastettu kaupunkikierros vanhassa kaupungissa. Majoittuminen ja illallinen hotellissa.

20.9. torstai

Aamiainen, omaa aikaa Splitissä ja illallinen hotellissa.

Lisämaksusta laivaretki Hvarin ja Bracin saarille, hinta 40 €, kun ryhmässä väh. 15 matkustajaa.

21.9. perjantai

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus ja kuljetus lentoasemalle, josta Norwegianin suora lento Helsinkiin klo 12.00 – 15.55.

MAJOITUS

Hotelli Kutina ***

Hotelli sijaitsee Kutinan kaupungin sydämessä ja sitä ympäröi puisto, jonka läpi virtaa pieni joki.

Kutina sijaitsee Moslavina-alueella lähellä Lonjsko Poljen luonnonpuistoa. Lähellä sijaitsevat myös Moslavinan kukkulat loivine rinteineen ja viinitarhoineen.
www.hoteli-daim.hr/ponuda/hotel-kutina/

Hotel Art ****

Art Hotel sijaitsee lähellä Splitin historiallista keskustaa vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Unescon suojelemasta Diocletianuksen palatsista sekä muista kulttuurikohteista. Kaikissa huoneissa on LCD-tv ja ilmainen WiFi. Asiakkaat voivat rentoutua myös wellness-keskuksessa, jossa on sauna.
www.arthotel.hr/index-en.html

MATKAN HINTA

Matkan hinta on 955€ ja se sisältää

• Norwegianin suorat lennot Helsinki-Split-Helsinki veroineen
  • majoitus jaetussa 2-hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen hotellissa joka päivä) veroineen
  • matkaohjelman mukaiset kuljetukset tilausbussilla
  • englanninkielinen paikallisopas Splitin kävelykierroksella

LISÄMAKSUSTA

• majoitus yhden hengen huoneessa 165 € lisämaksusta
  • Hvarin ja Bracin saariretki 40 €/hlö, kun ryhmässä väh. 15 osallistujaa
  • ruokajuomat (vesijohtovesi on juomakelpoista)
  • muut mahdolliset palvelut

ILMOITTAUTUMINEN JA TIEDUSTELUT

Satu Mäkiselle, p. 040 674 7766.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä

• mikäli haluat jonkun kanssa samaan huoneeseen
  • haluat yhden hengen huoneen
  • ruoka-aineallergiat